Επικαιρότητα

Τροχαίο στη Γλυφάδα: Παραδόθηκε στην αστυνομία ο οδηγός της Corvette

Στην Αστυνομία παραδόθηκε ο ιδιοκτήτης της Corvette, που τα ξημερώματα της Τετάρτης παρέσυρε και σκότωσε τον 25χρονο μοτοσικλετιστή Νάσο Καρανίκα στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στη Γλυφάδα.

Μετά από τρεις ημέρες εξαφάνισης, ο οδηγός μαζί με τη δικηγόρο του, παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα στο Ελληνικό. Πρόκειται για έναν άνδρα 40 ετών.

Την εμφάνισή του είχαν προαναγγείλει αστυνομικές πηγές που δεν απέκλειαν το ενδεχόμενο να παρουσιαστεί, καθώς γνώριζε ότι ο εντοπισμός του ήταν θέμα χρόνου, αφού ήδη γνώριζαν τον ιδιοκτήτη.

Για το τροχαίο έχει διατάξει προκαταρκτική εξέταση ο εισαγγελέας. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο οδηγός του αυτοκινήτου είχε αναπτύξει πολύ μεγάλη ταχύτητα τη στιγμή που παρέσυρε τον νεαρό μοτοσικλετιστή, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, ενώ μετά το τραγικό δυστύχημα εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε, αφήνοντας αβοήθητο στον δρόμο τον 25χρονο.

Παράλληλα, διερευνάται εάν λίγο πριν από το δυστύχημα ο οδηγός του αυτοκινήτου έκανε «κόντρες» στη λεωφόρο Βουλιαγμένης με άλλον οδηγό.

Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button