Επικαιρότητα

Τραγωδία στην Άρτα: Καλά νέα για τον 16χρονο που αυτοπυροβολήθηκε

Καλά είναι τα νέα σχετικά με την κατάσταση της υγείας του 16χρονου παιδιού, από την Άρτα,  το οποίο πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος στο κυνήγι τον 33χρονο θείο του και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε, όταν διαπίστωση τι είχε συμβεί.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ η διαδικασία για τον 16χρονο ξεκίνησε χθες, Τετάρτη, στις 12 το μεσημέρι και εκτυλίχθηκε καλά καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Τη νύχτα η διαδικασία διεκόπη και συνεχίστηκε το πρωί της Πέμπτης με τον 16χρονο να ξυπνάει.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο 16χρονος αφού ξύπνησε άνοιξε τα μάτια του και έκανε κάποιο νεύμα στους γιατρούς που δηλώνουν αισιόδοξοι ότι η πορεία του θα είναι καλή.

ΤΙ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ

Ο 16χρονος, μάλιστα, όχι μόνο ξύπνησε αλλά και αποσωληνώθηκε και πλέον αναπνέει μόνος του καθώς σύμφωνα με τις εξετάσεις η οξυγόνωση των πνευμόνων του γίνεται με καλούς ρυθμούς.

Αυτό που λένε πάντως οι γιατροί είναι ότι πρέπει να περιμένουμε και τις επόμενες ημέρες για να δούμε την πορεία του 16χρονου καθώς παραμένει στη ΜΕΘ και υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να υπάρξει κάποια λοίμωξη που να τον πάει πίσω.

Πηγή
www.infokids.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button