Επικαιρότητα

Το μαιευτήριο «ΕΛΕΝΑ» απαντά στις καταγγελίες για ελλιπή θέρμανση: Λειτουργεί κανονικά, κανένα παράπονο

Η διοίκηση του μαιευτηρίου «Ελενα Βενιζέλου» διέψευσε τις καταγγελίες του αντιπροέδρου των εργαζομένων αλλά και της ΠΟΕΔΗΝ για σοβαρά προβλήματα στην κεντρική θέρμανση του νοσοκομείου.

«Μετά από ενδελεχή έλεγχο των εγκαταστάσεων, δεν διαπιστώθηκε κανένα σοβαρό πρόβλημα θέρμανσης, στους χώρους του νοσοκομείου», αναφέρει η διοίκηση. «Το πρόβλημα που παρουσιάστηκε στη Μονάδα Νεογνών την Παρασκευή και αφορούσε διάτρηση θερμαντικού στοιχείου, αντιμετωπίστηκε άμεσα εντός ολίγων ωρών», σημειώνει ακόμη, σύμφωνα με το ΑΠΕ, και τονίζει ότι σε κανένα από τα τμήματα νοσηλείας ασθενών, λεχωίδων και νεογνών, δεν έχει καταγραφεί έως σήμερα, παράπονο για ελλιπή θέρμανση.

Τέλος, η διοίκηση του μαιευτηρίου αναφέρει ότι το πρόγραμμα εργασιών προληπτικής συντήρησης της υπεύθυνης εταιρείας εκτελείται σύμφωνα με την υπάρχουσα σύμβαση και από τον έλεγχο που διενήργησε αυτή διαπιστώθηκε ότι λειτουργική κανονικά η θέρμανση στους χώρους του νοσοκομείου.

Πάντως, ο Στέργιος Χαχάμης, αντιπρόεδρος των εργαζομένων στο μαιευτήριο, ανέφερε μιλώντας στο Open TV ότι η συντριπτική πλειονότητα των καλοριφέρ δεν λειτουργούν. Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, έγκυες αναγκάστηκαν να γεννήσουν σε πολικές θερμοκρασίες!

Επιπλέον, η ΠΟΕΔΗΝ σε ανακοίνωσή της κάνει λόγο για ανεπαρκέστατη θέρμανση, για σπασμένα τζάμια και τονίζει ότι κάνει πολύ κρύο στην αίθουσα τοκετού.

Πηγή
www.iefimerida.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button