Επικαιρότητα

Το ‘Άλμα Ζωής’ μέσω της δράσης ‘Χάρισε Δύναμη’: Στείλε δωρεάν την κοτσίδα σου στις γυναίκες που δοκιμάζονται από τον καρκίνο

Το «Άλμα Ζωής», σε συνεργασία με τα ΑΒ Βασιλόπουλος και το PANTENE σε καλούν να χαρίσεις δύναμη στις γυναίκες που την έχουν περισσότερο ανάγκη!

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού “ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ”, σε συνεργασία με τα ΑΒ Βασιλόπουλος και το Pantene , καλούν τις γυναίκες να χαρίσουν λίγη από τη δύναμή τους σε γυναίκες που αντιμετωπίζουν τον καρκίνο.

Πώς; Να μακρύνουν, να κόψουν και να δωρίσουν τα μαλλιά τους για την επιδότηση περουκών σε γυναίκες που έχουν ανάγκη.

Τα μαλλιά που δωρίζονται συλλέγονται από το «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» και αποστέλλονται σε κατασκευαστή περουκών.

Τα χρήματα που συγκεντρώνονται, επιδοτούν την αγορά περουκών, με σειρά προτεραιότητας και κοινωνικό -οικονομικά κριτήρια, για γυναίκες που πάσχουν από καρκίνο και βρίσκονται σε χημειοθεραπεία.

Το πρόγραμμα θα τρέχει σε όλη την Ελλάδα και σε όλα τα καταστήματα ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ από τις 12 Νοεμβρίου του 2015.

Η συμβολή σας είναι πολύτιμη και μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε για 3η χρονιά!

Μαζί έχουμε καταφέρει να συλλέξουμε πάνω από 23.000 κοτσίδες και ήδη 166 γυναίκες έχουν πάρει τη δική τους περούκα μέσω του προγράμματός μας. 

(Τελευταία ενημέρωση: Μάρτιος 2018)

Διαδικασία Δωρεάς Μαλλιών για το “Χάρισε Δύναμη”

  • Κόψτε τα μαλλιά σας

    Οι προδιαγραφές για να κόψετε τα μαλλιά σας είναι απλές: Μαλλιά μεγαλύτερα από 20 cm, χωρίς χημική επεξεργασία, σε οποιοδήποτε κομμωτήριο!

  • Συμπληρώστε την online φόρμα δωρεάς

    Για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων, η διαδικασία ενημέρωσης της μεταφορικής αλλάζει και ΔΕΝ γίνεται πια τηλεφωνικώς!

  • Δωρέαν παραλαβή

    Προπληρωμένη μεταφορική θα παραλάβει τα μαλλιά σας από τη διεύθυνση που έχετε δηλώσει στη φόρμα μέσα σε 15 εργάσιμες ημέρες

  • Ευχαριστήρια επιστολή

    Εσείς, θα λάβετε ευχαριστήρια επιστολή με email με την καταχώρηση της αίτησής σας

  • Χαρίσατε Δύναμη

    Τα μαλλιά συγκεντρώνονται στα γραφεία του “Άλμα Ζωής” και προωθούνται σε κατασκευαστή περούκας. Γυναίκες υπό χημειοθεραπεία θα λάβουν την περούκα που επιθυμούν. Σας ευχαριστούμε που μας χαρίζετε δύναμη!

Λεπτομέρειες Προγράμματος «Χάρισε Δύναμη»

Πηγή
www.almazois.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button