Επικαιρότητα

Τις δυο τελευταίες εβδομάδες βεβαιώθηκαν 1.444 παραβάσεις σε όλη την επικράτεια!!!

Συνολικά 757 παραβάσεις που αφορούσαν κυρίως στάθμευση σε θέσεις ατόμων με αναπηρία, καθώς και σε ράμπες διάβασης σημειώθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα σε 2.546 ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του στοχευμένου προγράμματος «Παράβαση της εβδομάδας».

Συγκεκριμένα, από 578 συνεργεία Τροχαίας που συγκροτήθηκαν σε όλη τη χώρα, ελέγχθηκαν συνολικά 2.546 οχήματα και βεβαιώθηκαν 757 συναφείς παραβάσεις, κατά το επταήμερο 29 Οκτωβρίου- 4 Νοεμβρίου.

Οι περισσότερες καταγράφηκαν στο οδικό δίκτυο της Αττικής ήταν 215, της Θεσσαλονίκης 64, των Χανίων 41, των Ιωαννίνων 39, της Κοζάνης 24 και των Σερρών 21.

Το πρόγραμμα «Παράβαση της εβδομάδας» σχεδιάστηκε και εφαρμόζεται από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αστυνόμευσης της ΕΛΑΣ, για την αντιμετώπιση των «επικίνδυνων» τροχονομικών παραβάσεων, σε όλη την επικράτεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και την προηγούμενη εβδομάδα (22-28 Οκτωβρίου) είχαν επιλεγεί ως «παράβαση της εβδομάδας» οι ίδιες παραβάσεις. Στο πλαίσιο αυτό συνολικά και τις δυο εβδομάδες βεβαιώθηκαν 1.444 παραβάσεις σε όλη την επικράτεια.

Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button