Επικαιρότητα

Τα παιδιά με αναπηρία στην Ορεστιάδα ζητούν τη βοήθειά μας

Το πρόβλημα της μετακίνησης των παιδιών με αναπηρία στην Ορεστιάδα, επιθυμεί να λύσει ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μεγάλης Δοξιπάρας «Ο Αητός».

Συγκεκριμένα πρόκειται για τα παιδιά που απασχολούνται καθημερινά στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία του Δήμου Ορεστιάδας, για την διευκόλυνση μετακίνησης των οποίων μεριμνεί ο Σύλλογος.

Τα μέλη του ανέλαβαν την πρωτοβουλία διοργάνωσης συναυλίας με σκοπό την αγορά ενός λεωφορείου, από τα έσοδα της οποίας αλλά και τη συνδρομή ιδιωτών συγκεντρώθηκε το ποσό των 15.100 €.

Το ποσό που υπολείπεται για τον εκτελωνισμό ανέρχεται στις 3.000 €, το οποίο όμως αυξάνεται μέρα με τη μέρα κατά 35 € και σήμερα υπολογίζεται πλέον στις 8.000 €.  

Για το λόγο αυτό καλούνται οι δημότες Ορεστιάδας αλλά και οι κάτοικοι του Έβρου, να προσφέρουν όποιο χρηματικό ποσό μπορεί ο καθένας.

Για τις προσφορές σας μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 6943868263, 6983523120 και 6944524684, καθώς και στο βιβλιοπωλείο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΟΥ όπως και στο βιβλιοχαρτοπωλείο ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ, στα οποία με απόδειξη θα μπορείτε να καταβάλλετε το ποσό που επιθυμείτε.

Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button