Επικαιρότητα

Τέλος στο «θρίλερ» με το 11 μηνών βρέφος – Δεν αναφέρει σεξουαλική κακοποίηση η έκθεση νεκροτομής

«Έκλεισε» το θρίλερ με την προέλευση των σημαδιών κακοποίησης που ανιχνεύθηκαν στο 11 μηνών βρέφος από τη Συρία που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.

Τι αναφέρει η έκθεση νεκροτομής

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του ΑΠΕ -ΜΠΕ, η έκθεση, όπως έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές, δεν αναφέρει πουθενά για σεξουαλική κακοποίηση. Αναφέρει ότι από τη νεκροτομή παρατηρήθηκαν στην πρωκτική και την περιπρωκτική περιοχή του βρέφους σαφή στοιχεία εισόδου αμβλέος οργάνου.

Όπως τονίζεται χαρακτηριστικά στο συμπέρασμα της έκθεσης, που φέρει σημερινή ημερομηνία:

«Το ανωτέρω βρέφος σήμερα 1) δεν φέρει κακώσεις σώματος, 2) ο παρθενικός υμένας εν διαπλάσει, δε φέρει κακώσεις, 3) στην είσοδο του πρωκτού και στην περιπρωκτική χώρα παρατηρούνται σαφή στοιχεία εισόδου αμβλέος τινός οργάνου».

Τα αίτια θανάτου του βρέφους δεν διευκρινίστηκαν από την νεκροτομή, όπως αναφέρει η έκθεση και αναμένονται οι ιστολογικές και άλλες εργαστηριακές εξετάσεις, που θα ρίξουν φως στο συγκεκριμένο σημείο της υπόθεσης. Σημειώνεται ότι από την αρχή η προανάκριση έγινε με την εποπτεία του εισαγγελέα ανηλίκων, ο οποίος ενημερωνόταν για κάθε στοιχείο που προέκυπτε.

Η δήλωση του πατέρα όταν αποχώρησε από την Ασφάλεια

Αποχωρώντας από τη ΓΑΔΑ, ο πατέρας του βρέφους ευχαρίστησε τους πάντες «που βοήθησαν να λάμψει η αλήθεια». Όπως είπε, «δυστυχώς κάποιοι έβγαλαν βιαστικά συμπεράσματα».  «Καταλαβαίνω», συνέχισε ο νεαρός πατέρας «ότι λάθη γίνονται, όμως δεν έπρεπε κάποιοι να βιαστούν στην υπόθεση αυτή». Όπως υποστήριξε δεν θέλει να κάνει μήνυση σε κανένα.

Πηγή
www.infokids.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button