Επικαιρότητα

Σωματείο Κινητικά Αναπήρων Μαγνησίας “ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ”: Στήριξη ΑμεΑ στις επικείμενες εκλογές

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 “ΣΤΗΡΙΞΗ ΑμεΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ”

Λίγες ημέρες έμειναν για τις εκλογές της Αυτοδιοίκησης (26/5 και 02/6) και τις Ευρωεκλογές (26/5) και σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Φόρουμ Ατόμων με Αναπηρία, πάρα πολλά είναι τα εμπόδια που έχουν να αντιμετωπίσουν τα άτομα με αναπηρία ώστε να ασκήσουν τα δημοκρατικά τους δικαιώματα – εκλέγειν και εκλέγεσθαι.

Από την προσβασιμότητα των εκλογικών κέντρων, μέχρι την μη ύπαρξη υποτίτλων στα ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών, όλα συνηγορούν ώστε οι ευρωπαίοι πολίτες με αναπηρία να μείνουν «εκτός» ενημέρωσης και τελικά «εκτός» της πολιτικής διαδικασίας. Τελικά, εκτός της Δημοκρατίας…

Αυτή την κρίσιμη περίοδο για την Ελλάδα, κάθε ψήφος μετράει. Σε καιρούς κρίσης, είναι πιο επιτακτική από ποτέ, η φωνή του κάθε πολίτη να ακουστεί.

Το Σωματείο Κινητικά Αναπήρων Μαγνησίας “ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ” καλεί όλα τα μέλη, αλλά και τους φίλους του Σωματείου, να στηρίξουν όλα τα ΑμεΑ, που θέτουν υποψηφιότητα στις Δημοτικές, Περιφερειακές Εκλογές και στις Ευρωεκλογές και ζητά να τους επιλέξετε με την ψήφο σας, εάν ανήκουν στον συνδυασμό της προτίμησής σας, επιδιώκοντας να προωθηθούν τα αιτήματα του αναπηρικού κινήματος στους Δήμους, στις Περιφέρειες και στην Ευρωβουλή.

Βασική και θεμελιώδης αρχή του αναπηρικού κινήματος στην Ελλάδα, στην  Ευρώπη και σε ολόκληρο τον κόσμο το “Τίποτα για τα άτομα με αναπηρία χωρίς τα άτομα με αναπηρία”.

Με ιδιαίτερη  εκτίμηση

Για το Διοικητικό Συμβούλιο,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Πέτρος Μπέλλος Κερασία Ζορμπά
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button