Επικαιρότητα

Σχολικά Xαμόγελα: Η Δέλτα και οι εργαζόμενοί της στηρίζουν έμπρακτα τα Παιδικά Χωριά SOS

Η ΔΕΛΤΑ στηρίζει το έργο των Παιδικών Χωριών SOS και των Μητέρων SOS, προσφέροντας σε τακτική βάση γάλα και γιαούρτι για την κάλυψη των αναγκών των παιδιών που διαμένουν στις δομές των Παιδικών Χωριών SOS στην Αττική και εξασφαλίζοντας, με την προσφορά αυτή, τα βασικά για τη σωστή ανάπτυξη των παιδιών διατροφικά αγαθά.

Φέτος το Σεπτέμβριο, η ΔΕΛΤΑ, θέλοντας να ενισχύσει περισσότερο τη συνεισφορά της, υλοποίησε την πρωτοβουλία «ΣΧΟΛΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ», με στόχο να καλύψει όλες τις ανάγκες των παιδιών των Παιδικών Χωριών SOS στην Αττική με σχολικά είδη.

Με την ευκαιρία της νέας σχολικής χρονιάς, η ΔΕΛΤΑ και οι εργαζόμενοί της υλοποίησαν εθελοντική δράση, με πρωταγωνιστές τα παιδιά των εργαζόμενων, και συγκέντρωσαν σχολικά είδη στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Αττική. Με την επιθυμία κάθε παιδί να επιστρέψει φέτος στο σχολείο με χαρά, αισιοδοξία και πολλά χαμόγελα, η ΔΕΛΤΑ και οι εργαζόμενοί της προσέφεραν σε κάθε ένα παιδί, όλων των ηλικιών, τη νέα του σχολική τσάντα, γεμάτη με την κασετίνα, τα τετράδια, τα χρωματιστά μολύβια και ό,τι ακόμη χρειάζεται για το σχολείο του.

Τα σχολικά είδη παρέδωσαν στα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS εργαζόμενοι της εταιρείας με τα παιδιά τους, σε εκδήλωση που έγινε στο Χωριό της Βάρης, συνεισφέροντας με τον τρόπο αυτό και στο έργο των Μητέρων SOS, που τα φροντίζουν καθημερινά με αγάπη και τους συμπαρίστανται σε κάθε τους ανάγκη.

Η ΔΕΛΤΑ, με ευαισθησία και συνέπεια, προσφέρει επί σειρά ετών στην κοινωνία προϊόντα της που ξεπερνούν τις 1.000.000 μερίδες κάθε χρόνο, με σκοπό την κάλυψη βασικών διατροφικών αναγκών των συνανθρώπων μας, δίνοντας προτεραιότητα στο παιδί και την οικογένεια. Παράλληλα, οι εργαζόμενοί της, με κάθε ευκαιρία, προσφέρουν και οι ίδιοι, υλοποιώντας ποικίλες δράσεις εθελοντισμού.

Πηγή
www.iefimerida.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button