Επικαιρότητα

Συνελήφθη ο άντρας που έδεσε σκύλο και τον έσερνε με το αυτοκίνητό του στην Κρήτη

Βασάνιζε σκύλο δεμένο στο όχημά του, εξόργισε χιλιάδες και τελικά συνελήφθη

Στη σύλληψη ενός άνδρα προχώρησε η αστυνομία στην Κρήτη, μετά τις καταγγελίες και τις εικόνες βασανισμού σκύλου που είχε δέσει στο όχημα του.

Ο 73χρονος έδεσε έναν σκύλο με σκοινί από τον λαιμό στο αυτοκίνητο που οδηγούσε, αναγκάζοντας έτσι το ζώό να τρέχει πίσω από το αυτοκίνητο. Η αστυνομία επιβεβαίωσε πριν από λίγο στο Lifo.gr πως μετά από έρευνα αρχικά εντοπίστηκε το όχημα και στη συνέχεια και ο ιδιοκτήτης ο οποίος συνελήφθη κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί προστασίας ζώων συντροφιάς.

Το περιστατικό συνέβη επί τις Παλαιάς Εθνικής Οδού Χανίων – Ρεθύμνου, με χρήστη του Facebook να απαθανατίζει το συμβάν και να το δημοσιεύει στο λογαριασμό του. Οι συγκεκριμένες εικόνες έκαναν τον γύρο του Διαδικτύου και χιλιάδες χρήστες τις έκαναν share με έκκληση να εντοπιστεί ο βασανιστής. Η κινητοποίηση βοήθησε στον εντοπισμό του δράστη.

Ο χρήστης που έκανε την αρχική ανάρτηση έγραψε: «Χειρότερο Είδος στον Πλανήτη. Το Επιβεβαιώνουμε Καθημερινά. Το πρόστιμο δεν θα τον συμμορφώσει.»

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 73χρονος δήλωσε πως το σκυλί είχε μπει στο χωράφι του και είχε σκοτώσει πρόβατα. Επέλεξε αυτό τον τρόπο για να το απομακρύνει επειδή δεν κατάφερε να βάλει τον σκύλο μέσα στο αυτοκίνητο του. Η κατάσταση της υγείας του σκύλου δεν είναι γνωστή ενώ ο 73χρονος αναμένεται να οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα.

Πηγή
www.lifo.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button