Επικαιρότητα

Συγχαρητήρια στον Μιχάλη Τριομμάτη, τον πρώτο μαθητή Ειδικού σχολείου στη Δωδεκάνησο, που καταφέρνει να περάσει στο Πανεπιστήμιο.

Επιτυχία στις Πανελλαδικές του ΕΝΕΕΓΥΛ Ρόδου: Συγχαρητήρια στον Μιχάλη Τριομμάτη, τον πρώτο μαθητή Ειδικού σχολείου στη Δωδεκάνησο, που δίνει Πανελλαδικές Εξετάσεις και καταφέρνει να περάσει στο Πανεπιστήμιο.

Ο μαθητής Μιχάλης Τριομμάτης του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου Ρόδου, κατάφερε να είναι ο πρώτος μαθητής Ειδικού σχολείου στη Δωδεκάνησο, που δίνει Πανελλαδικές Εξετάσεις και καταφέρνει να περάσει στο Πανεπιστήμιο, σύμφωνα με ανάρτηση στη σελίδα στο f.b του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου Ρόδου.

Θερμά συγχαρητήρια στο Μιχάλη, στην οικογένειά του, στους εκπαιδευτικούς του σχολείου και φυσικά στον ακάματο Διευθυντή Βασίλη Χριστινάκη, για την τόσο σημαντική αυτή επιτυχία, η οποία αντανακλά σε όλο τον κόσμο της Ειδικής Αγωγής στη χώρα μας.

Δείτε την ανακοίνωση του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου Ρόδου

Συγχαρητήρια στον μαθητή μας Μιχάλη Τριομμάτη ( Mike Triommatis ) για τη μεγάλη επιτυχία του στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020. Ο Μιχάλης στηριζόμενος αποκλειστικά στο διάβασμα του, στους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας και στην οικογένεια του κατάφερε να είναι ο πρώτος μαθητής ειδικού σχολείου στη Δωδεκάνησο που δίνει Πανελλαδικές Εξετάσεις και καταφέρνει να περάσει στο Πανεπιστήμιο. Η ευτυχία και η υπερηφάνεια που νιώθουμε δεν μπορεί να περιγραφεί με λέξεις. Ευχόμαστε καλή πρόοδο στη σχολή που θα επιλέξει να συνεχίσει. Το μέλλον είναι δικό του!

Οι γονείς του έγραψαν:

Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button