Επικαιρότητα

Στο Τυπογραφείο οι προκηρύξεις ΑΣΕΠ για τις Προσλήψεις εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής

Στο Τυπογραφείο βρίσκεται η έκδοση των προκηρύξεων 3ΕΑ, 4ΕΑ και 5ΕΑ/2022 του ΑΣΕΠ για τους πίνακες πρόσληψης εκπαιδευτικών

Απεστάλησαν στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση οι Προκηρύξεις του ΑΣΕΠ 3ΕΑ/2022, 4ΕΑ/2022 και 5ΕΑ/2022 του ΑΣΕΠ που θα αφορούν το άνοιγμα των πινάκων πρόσληψης των εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ) καθώς και μελών Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ).

[ads1Ειδικότερα:

Η προκήρυξη 3ΕΑ/2022

Η προκήρυξη 3ΕΑ/2022 του ΑΣΕΠ θα αφορά τη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας υποψηφίων μελών Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

Η προκήρυξη 4ΕΑ/2022

Η προκήρυξη 4ΕΑ/2022 του ΑΣΕΠ θα αφορά τη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, κατά κλάδο και ειδικότητα, υποψηφίων εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ), κατηγορίας ΤΕ.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

[ads1Η προκήρυξη 5ΕΑ/2022

Η προκήρυξη 5ΕΑ/2022 του ΑΣΕΠ θα αφορά τη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, κατά κλάδο και ειδικότητα, υποψηφίων εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ), κατηγορίας ΔΕ.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

Πηγή
www.alfavita.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button