Επικαιρότητα

Στο Κιλκίς το μοναδικό στην Ελλάδα Ειδικό Σχολείο με πισίνα στην αυλή του [video]

Το όνειρο ενός δασκάλου, του Γιάννη Κακουλίδη διευθυντή του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, έγινε πραγματικότητα!

Ο κ. Κακουλίδης ήθελε να  κατασκευαστεί στην αυλή του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου μία πισίνα αποκατάστασης των παιδιών με Ειδικές Ανάγκες. Σήμερα αυτό το όνειρο, μετά παπό δύο χρόνια περίπου, έγινε πραγματικότητα.

Το κόστος ανήλθε στις 19.000 ευρώ. Το ποσό προήλθε από προσφορές συμπολιτών και από εκδηλώσεις που έγιναν για αυτόν τον σκοπό.

Χορηγοί ήταν δεκάδες Κιλκισιώτες οι περισσότεροι των οποίων προσέφεραν χρήματα από το υστέρημά τους. Στο ξεκίνημα όμως αυτής της ιδέας για την υλοποίησή της ήταν αρωγός ο κ. Αγαθαγγελίδης Στέλιος ο οποίος έκανε την μελέτη της πισίνας δωρεάν, ο κ. Μίμης Σεφερίδας στις εκσκαφές.  Στην πορεία υπήρξαν οι δωρεές, σημαντικότερες από τις οποίες ήταν της κ. Μερόπης Κωνσταντινίδου, του Τάκη Κωνσταντινίδη, της ΔΙΒΙΠΕΚ Κ.Λ.Π.

Στην προσπάθεια αυτή ήταν πάντα κοντά και ο Διευθυντής της Α΄βάθμιας εκπαίδευσης κ. Άρης Παπαδόπουλος. Ο κ. Χάρης Ξενιτίδης πρόσφερε αφιλοκερδώς όλες τις ηχητικές του εγκαταστάσεις σε όλες τις εκδηλώσεις που έγιναν με σκοπό να μαζευτούν χρήματα για την υλοποίηση του έργου.

Σήμερα μας έκανε δωρεά η ιδιοκτήτης και Διευθύνων σύμβουλος της Alumilόλα τα πολυκαρβονικά για  την κατασκευή προστασίας της πισίνας. Τις εργασίες θα τις κάνει ο κ. Γιάννης Ισαακίδης.

Ακούστε και την υπεύθυνη εκπαίδευσης των ωφελουμένων.

Περισσότερα θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Πηγή
kilkiswebtv
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button