Επικαιρότητα

Στεφανία Τζαφέρη: Σοκάρει ο άγριος ξυλοδαρμός της

Η food blogger Στεφανία Τζαφέρη δημοσίευσε μία φωτογραφία, στην οποία φαίνεται όλη η δεξιά πλευρά του προσώπου της να έχει μελανιάσει, ενώ το μάτι της να έχει πρηστεί και κλείσει

Θύμα άγριας κακοποίησης έπεσε η food blogger Στεφανία Τζαφέρη, η οποία ζει στην Κρήτη. Η ίδια δημοσίευσε μία σοκαριστική φωτογραφία στα κοινωνικά δίκτυα, στην οποία φαίνεται όλη η δεξιά πλευρά του προσώπου της να έχει μελανιάσει, ενώ το μάτι της να έχει πρηστεί και κλείσει.

«Έτσι για να υπάρχει» έγραψε στην ανάρτηση και αμέσως, όπως ήταν απόλυτα φυσιολογικό, οι χρήστες του Twitter ξεσηκώθηκαν και της ζήτησαν να καταγγείλει αμέσως τον άνθρωπο που την κακοποίησε. Εκείνη, ωστόσο, αρχικά έδειχνε φοβισμένη και προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις λέγοντας πως απλά… έπεσε και χτύπησε. Τελικά, η Στεφανία βρήκε το κουράγιο που χρειαζόταν και πήγε στην αστυνομία για να καταγγείλει την κακοποίησή της.

«Update: έχω επικοινωνήσει με την αστυνομία, έδωσα κατάθεση στο νοσοκομείο Αγίου Νικολαου, αργότερα με μετέφεραν στο Βενιζέλειο Ηρακλείου με ΕΚΑΒ για επιπλέον οφθαλμολογικές εξετάσεις και τώρα έχω πάρει εξιτήριο και επιστρέφω σπίτι. Ευχαριστώ όλους σας για το ενδιαφέρον».

Παράλληλα, ένας λογαριασμός από τα social media με το όνομα «Ferrari», ο οποίος φαίνεται να είναι υποστηρικτής της Χρυσής Αυγής έσπευσε να τη «μαλώσει», λέγοντας ότι: «Ήσουν εναντίον της Χ.Α.; Εσύ που δεν είσαι τίποτα στην ουσία. Τώρα που έφαγες τη βούρτσα από τον αντιφα φλώρο σου, σου άρεσε που σε έσπασε στο ξύλο;». Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό αν έχει εντοπιστεί, προσαχθεί ή συλληφθεί ο δράστης της επίθεσης.

Πηγή
www.ethnos.g
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button