Άρθρογραφία

Πώς Συνεχίζεις την Ζωή σου μετά από έναν Ακρωτηριασμό; – Κωνσταντίνος Βέλτσης

To Apla+Andrika φιλοξενεί τον Παραολυμπιονίκη Κωνσταντίνο Βέλτση για μια εξαιρετική συζήτηση σχετικά με το πώς διαχειρίζεται την επίκτητη αναπηρία του, πόσο τον βοήθησαν οι δικοί του άνθρωποι και πώς έφτασε στους Παραολυμπιακούς του 2016!

Ο Κωνσταντίνος Βέλτσης έχασε το αριστερό του πόδι σε τροχαίο ατύχημα τον Μάρτιο του 2009. Κύρια απασχόλησή του ήταν η ζαχαροπλαστική καθώς είχε τελειώσει την αντίστοιχη σχολή και εργαζόταν σε μια οικογενειακή επιχείρηση (εργαστήριο ζαχαροπλαστικής).

Το 2015 αποφάσισε να ασχοληθεί με τον πρωταθλητισμό και συγκεκριμένα με το στίβο και το άλμα εις μήκος. Μέσα σε έξι μήνες και με τη βοήθεια του προσθετικούμέλους “Cheetah” κατάφερε επίτευξη ορίου στο άλμα εις μήκος για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Ντόχα του Κατάρ.

Η ιστορία του Κωνσταντίνου αποτελεί ένα σπουδαίο παράδειγμα ήθους, προσπάθειας και θέλησης καθώς δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορεί κανείς να καταφέρει, αρκεί ο ίδιος να το επιτρέψει στον εαυτό του! Κι ο Κωνσταντίνος Βέλτσης είναι ένα ζωντανό πράδειγμα.

“Κυνηγάτε τα όνειρα σας, γιατί η θέληση τρέχει πιο γρήγορα από αυτά” είναι άλλωστε το μότο του!

Παρακολουθήστε το βίντεο εδώ:

Πηγή
www.menofstyle.gr/
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button