Ζωή & Αναπηρία

Πατέρας τερματίζει στο μαραθώνιο αγκαλιά με τον 7 μηνών γιο του που έχει σύνδρομο Down και συγκινεί

Μια φωτογραφία ενός πατέρα που κρατούσε το μωρό του μέχρι τη γραμμή τερματισμού του μαραθωνίου της Νέας Υόρκης, συγκίνησε μία παρευρισκόμενη τόσο πολύ που η γυναίκα μπήκε στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, σε μια προσπάθειά της να ανακαλύψει ποιος ήταν, για να αφηγηθεί στον κόσμο μια ιστορία αγάπης ενός πατέρα για το γιο του.

Η Elizabeth Griffin δήλωσε στη News 4 New York ότι περίμενε τον φίλο της να διασχίσει τη γραμμή τερματισμού δίπλα στο Central Park όταν είδε έναν άνδρα, ο οποίος αποδείχθηκε τελικά πως ήταν ο Robby Ketchell, να κρατάει το μωρό του στα χέρια του την ώρα που έφτανε στον τερματισμό.

“Δεν είμαι βέβαιη αν τον παρατήρησαν πολλοί άνθρωποι επειδή το μωρό κοιμόταν, αλλά δεν έχω δει ποτέ ξανά κάτι τέτοιο,” είπε η Griffin. “Ο πατέρας φίλησε το κεφάλι του μωρού του και συνέχισε να τρέχει.”

Ο Griffin, η οποία έψαχνε απεγνωσμένα να βρει αυτόν τον άντρα, μπήκε στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης για να μάθει αν κάποιος γνώριζε το όνομά του.

Ο Ketchell είναι ένας μαραθωνοδρόμος που είχε φέτος διαφορετικό κίνητρο για να τρέξει: τον 7 μηνών γιο του Wyatt που γεννήθηκε με σύνδρομο Down.

Ο Ketchell θέλησε να σπάσει το ρεκόρ των τριών ωρών και 21 λεπτών, με στόχο να συγκεντρώσει 3.210 δολάρια για την LuMind Research, μια φιλανθρωπική οργάνωση που χρηματοδοτεί την έρευνα για το σύνδρομο Down.

Σήμερα, ο μαραθωνοδρόμος κατάφερε να μαζέψει πάνω από 11.000 δολάρια, ξεφεύγοντας κατά πολύ τον αρχικό του στόχο!

Ο Ketchell συνάντησε τη σύζυγό του 400 μέτρα πριν τη γραμμή του τερματισμού και πήρε στα χέρια του τον μικρό Wyatt για να διασχίσουν μαζί το τέρμα.

Διαβάστε:  Ζευγάρι υιοθέτησε 9 παιδιά με σύνδρομο Down και όλο το Ίντερνετ υποκλίνεται στο μεγαλείο της ψυχής τους

“Το να έχουμε έναν γιο με σύνδρομο Down μας άλλαξε προς το καλύτερο και μας έδωσε μια διαφορετική προοπτική στη ζωή,” δήλωσε ο Ketchell. “Η αγάπη που μας δίνει είναι απίστευτη!”

Πηγή
www.diaforetiko.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button