Επικαιρότητα

Παραδόθηκε από τον ΠΑΟΚ ο εξοπλισμός στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ αξίας 250.000€

Ο συγκεκριμένος εξοπλισμός θα χρησιμεύσει για τη διάγνωση και θεραπεία βαρήκοων και κωφών παιδιών και ενηλίκων.

Την παράδοση νέων υπερσύγχρονων μηχανημάτων στην Α’ Ωτορινολαρυγγολογική κλινική του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ πραγματοποίησε σήμερα αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, την οποία αποτελούσαν οι ποδοσφαιριστές Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Δημήτρης Πέλκας, Δημήτρης Γιαννούλης και Δημήτρης Λημνιός, ο γιατρός Μανώλης Παπακώστας και στελέχη του PAOK Action.

Τα μηχανήματα εξασφαλίστηκαν με χορηγία από τον Ιβάν Σαββίδη, ενώ κατά την επίσκεψή τους, τα μέλη της οικογένειας του ΠΑΟΚ ξεναγήθηκαν στην κλινική από τον Δρ. Ιωάννη Κωνσταντινίδη, ενώ συναντήθηκαν και με ασθενείς, με τους οποίους συνομίλησαν, ενώ τους μοίρασαν και δώρα.

Ο συγκεκριμένος εξοπλισμός θα χρησιμεύσει για τη διάγνωση και θεραπεία βαρήκοων και κωφών παιδιών και ενηλίκων.

Δηλώσεις έκανε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης εκπροσωπώντας τους συμπαίκτες του:

“Είναι πραγματική χαρά μας που ήρθαμε σήμερα στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ σαν ποδοσφαιριστές και εκπρόσωποι του συλλόγου γιατί είναι πολύ ωραίο και θετικό να βοηθάμε σαν σύλλογος όπου έχει ανάγκη η κοινωνία. Ο κ. Σαββίδης δείχνει αυτή την αλληλεγγύη του προς τους συνανθρώπους μας και είναι πολύ σημαντικό για την πόλη της Θεσσαλονίκης το ενδιαφέρον του. Πολλά νέα παιδιά μας δείχνουν καθημερινά την αγάπη τους στο γήπεδο και μεις από την πλευρά μας αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι είναι με την παρουσία μας να ανταποδώσουμε την ψυχολογική στήριξη σε όσους την χρειάζονται”.

Πηγή
www.ethnos.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button