Επικαιρότητα

Πανελλαδικά η λίστα με τα πρώτα καταστήματα που έχουν κατάλογο Braille για τυφλούς!

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των πελατών και των ιδιοκτητών καταστημάτων εστίασης και αναψυχής στο κάλεσμα του meallamatia.gr και στο κίνητρο της δωρεάν προβολής όσων καταστημάτων διαθέτουν καταλόγους στη γραφή Braille, ώστε να πληροφορούνται για τον τηρούμενο τιμοκατάλογο τα άτομα με προβλήματα όρασης.

Έτσι επιτυγχάνεται η προσβασιμότητα των ανθρώπων με αναπηρία στους χώρους αυτούς.

Με μεγάλη χαρά διαπιστώνεται πως όλο και περισσότερα είναι τα καταστήματα που διαθέτουν καταλόγους στη γραφή Braille ανά τη χώρα.

Πιο συγκεκριμένα, καταστήματα από τη Βόρεια Ελλάδα, Αλεξανδρούπολη, Καβάλα, Σέρρες, Ξάνθη, Θεσσαλονίκη, Βόλος, Τρίκαλα Θεσσαλίας, Ιωάννινα.

Στο λεκανοπέδιο Αττικής, στο κέντρο της Αθήνας, στην Ηλιούπολη, στον Πειραιά, στους Αγίους Αναργύρους, στην Αγία Παρασκευή και στη Νέα Μάκρη.

Κοντά στην Πρωτεύουσα, στο Λουτράκι. Συνεχίζουμε στην Πελοπόννησο με την Πάτρα και τελειώνουμε με τα νησιά μας, Ιονίου Κέρκυρα, Λευκάδα και Αιγαίου Λέσβος, Ρόδος, πιο βόρεια η Θάσος και νότια τα Χανιά της Κρήτη μας.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όσους επικοινωνήσατε μαζί μας και δημοσιεύουμε αναλυτικά, κατάλογο καταστημάτων, με την ευχή και την ελπίδα το παράδειγμά τους να το ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι!

Δείτε τη λίστα των καταστημάτων εδώ ➦ Κατάλογοι Braille σε εστιατόρια ή καφέ

Για οποιοδήποτε νέο κατάστημα, μπορείτε να μας στείλετε στοιχεία στο info@meallamatia.gr να το προσθέσουμε στη λίστα μας.

Πηγή
meallamatia.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button