Επικαιρότητα

Παιδόφιλος παρέσυρε δύο ανήλικα αδέλφια στα Μέγαρα – Σώθηκαν από γείτονα

Δύο ανήλικα αδέρφια, ένα αγόρι 11 ετών και ένα κορίτσι 7 ετών φέρεται ότι θέλησε να παρασύρει ένας 82χρονος, που τα κάλεσε σπίτι του για να τους δώσει χρήματα.

Το περιστατικό έγινε την περασμένη Τρίτη όταν ο 82χρονος φώναξε τα δυο ανήλικα παιδιά να μπουν στο σπίτι του «για να τους δώσει δέκα, είκοσι ευρώ». Τα αδέρφια μάλιστα πέρασαν το κατώφλι του σπιτιού του.

Σύμφωνα με το astynomiko.gr, ένας γείτονας είδε τα παιδιά και κάλεσε αμέσως την αστυνομία, γνωρίζοντας το παρελθόν του. Σύμφωνα με την προανάκριση, ο 82χρονος έμεινε για λίγα λεπτά με τον 11χρονο και την 7χρονη και κάποια στιγμή κατέβασε το παντελόνι του, δείχνοντας τους τα γεννητικά του όργανα.

Τα δύο παιδιά σοκαρίστηκαν στο θέαμα και δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν. Όμως στην περιοχή έφτασε περιπολικό και συνέλαβε τον ηλικιωμένο, πριν προλάβει να συνεχίσει τις εφιαλτικές του πράξεις.

Όπως διαπιστώθηκε ο 82χρονος δεν ήταν η πρώτη φορά που είχε συλληφθεί για  παρόμοια αδικήματα ενώ είχε μείνει και ένα χρόνο έγκλειστος στην φυλακή. Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία και τον οδήγησαν στην Δικαιοσύνη ενώ στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Πηγή
https://www.protothema.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button