Επικαιρότητα

Πάτρα: Έκκληση για ένα… ακουστικό σε 2χρονο αγοράκι – Γεννήθηκε με βαρηκοΐα

Η οικογένεια του αντιμετωπίζει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα

Έκκληση για οικονομική βοήθεια προκειμένου να μπορέσουν να εξασφαλίσουν το πολυπόθητο ακουστικό απευθύνουν οι γονείς ενός δίχρονου αγοριού.

Όπως ανέφεραν σε δημοσίευμα της εφημερίδας “Γνώμη” το τρίτο παιδί τους γεννήθηκε με σοβαρό πρόβλημα βαρηκοΐας και μοναδική λύση για να ακούει είναι να προμηθευτεί ειδικό ακουστικό. Οι ίδιοι τονίζουν ότι αδυνατούν να το προμηθευτούν διότι αντιμετωπίζουν σοβαρότατο οικονομικό πρόβλημα.

«Ο σύζυγός μου είναι άνεργος και εγώ γυρίζω στους δρόμους πωλώντας διάφορα είδη, προκειμένου να εξασφαλίσω ένα πιάτο φαγητό για τα παιδιά μου. Το ακουστικό βαρηκοΐας οστέινης αγωγιμότητας, με αυτοκόλλητο προσαρμογέα, που έχει μεγάλη ανάγκη ο μικρός μου γιος κοστίζει 2.450 ευρώ. Απευθύνω έκκληση σε όποιον μπορεί να συνεισφέρει οικονομικά για να μπορέσουμε να το εξασφαλίσουμε» αναφέρει η μητέρα του ανήλικου.

Παράλληλα, ζητά όποιος μπορεί να εξασφαλίσει μια θέση εργασίας για το σύζυγό της προκειμένου να μπορέσουν να μεγαλώσουν αξιοπρεπώς την οικογένειά του. Η πενταμελής οικογένεια μένει στην οδό Ακρωτηρίου και χρειάζεται οικιακό εξοπλισμό, κλινοσκεπάσματα και τρόφιμα. Όποιος θέλει και μπορεί να την βοηθήσει μπορεί να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 6945492860.

Πηγή
www.patrasevents.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button