Επικαιρότητα

Ο 6χρονος Ραφαήλ αντιμετωπίζει σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα και πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα

Έκκληση για βοήθεια απευθύνει ο φιλανθρωπικός οργανισμός “Παιδική Χαρά” για τον 6χρονο Ραφαήλ που αντιμετωπίζει σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα και πρέπει να υποβληθεί για τέταρτη φορά σε χειρουργείο.

Η οικογένεια του μικρούλη αντιμετωπίζει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα και χρειάζεται την συνδρομή όλων μας καθώς αδυνατούν να ανταποκριθούν στα ιατρικά έξοδα αφού είναι ανασφάλιστοι αλλά και τα καθημερινά έξοδα.

Η ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΡΑΦΑΗΛ

“Ο μικρούλης Ραφαήλ από τη Θεσσαλονίκη , είναι μόνο 6 χρόνων και θα πρέπει να υποβληθεί στο ΤΕΤΑΡΤΟ χειρουργείο για την αποκατάσταση της ταλαιπωρημένης ΚΑΡΔΟΥΛΑΣ του !!!

Από τότε που γεννήθηκε δίνει μάχη για να ζήσει … μόλις 18 ημερών εμφάνισε ανεξήγητο πυρετό και ανακαλύψανε πρόβλημα με την καρδιά. Μέχρι στιγμής έχει κάνει 3 μπαλονάκια μαζί με καθετηριασμό. Ο γολγοθάς της οικογένειας όμως δεν τελειώνει εδώ …

ο Ραφαήλ πρέπει κάθε χρόνο να κάνει επέμβαση μπαλονάκι μέχρι να γίνει 12 χρόνων! Οι γονείς του ζούνε με το άγχος, όπως τους έχουν ενημερώσει οι γιατροί , πως στην ηλικία των 12 χρόνων υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνει εγχείρηση ανοικτής καρδιάς !

Οι επεμβάσεις όλες πραγματοποιούνται στο ΩΝΑΣΕΙΟ και οι γονείς του αδυνατούν να καλύψουν το δυσβάσταχτο κόστος καθώς ΔΕΝ έχουν ασφάλεια! Ο Ραφαήλ πρέπει να διατηρήσει την υγεία του σε πολύ καλό επίπεδο και να παίρνει βάρος για να είναι σε κατάσταση να κάνει τα ετήσια χειρουργεία του. Ωστόσο η άσχημη οικονομική κατάσταση της οικογένειας δεν τους επιτρέπει να προσφέρουν ούτε αυτό στο παιδί τους !

Ο μικρός μας Ραφαήλ ήταν εχτές πάλι στο νοσοκομείο … δεν μπορούσε να αναπνεύσει και έπρεπε να κάνει «μάσκα»! Επειδή δεν τρέφεται σωστά αν κατορθώσει να «βάλει» ένα κιλό το χρόνο είναι θαύμα ! Το σπίτι της οικογένειας είναι σε άθλια κατάσταση , χωρίς θέρμανση και μάλιστα κινδυνεύουν να τους κόψουν το νερό και το ρεύμα με τους απλήρωτους λογαριασμούς να έχουν φτάσει σε ποσά που δεν μπορούν να καλύψουν! Ο Ραφαήλ έχει ταλαιπωρηθεί πολύ !!! Αυτό θα είναι το ΤΕΤΑΡΤΟ χειρουργείο που θα κάνει !!! Η οικογένεια βρίσκεται σε απόγνωση !!! Γι αυτό και ζητούν την ΑΜΕΣΗ στήριξη μας για να κάνει ο μικρούλης μας την επέμβαση του!!! 

ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΥΛΗ

ALPHA BANK
IBAN : GR9401407010701002002029468
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ

Διαβάστε:  Έκκληση: Μια μαμά που μεγαλώνει μόνη τα 3 της παιδιά χρειάζεται άμεσα τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης

Όταν κάνετε την κατάθεση θα γράψετε ως αιτιολογία τη λέξη ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ + ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΑΣ γιατί χρειαζόμαστε τα στοιχεία των δωρητών για τις αποδείξεις που πρέπει να γράψουμε.
PayPal
https://www.paypal.com/paypalme/childshappiness

Για κατάθεση από εξωτερικό:
IBAN : GR9401407010701002002029468
BENEFICIAR : CHILD ́ S HAPPINESS
BIC : CRBAGRAA
BRAND’S NAME : 701
ADDRESS : Egnatias 2, 54626, Thessaloniki

REFERENCE : Donation by + your full name

Μετά την κατάθεση πρέπει να επικοινωνήσετε με την Παιδική Χαρά είτε με μήνυμα inbox είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο info@paidikihara.com για την απόδειξη της δωρεάς σας.

Πηγή
www.infokids.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button