Επικαιρότητα

Ο μικρός Ανδρέας δίνει μεγάλο αγώνα ζωής και χρειάζεται την στήριξή μας

Την στήριξη όλων μας χρειάζεται ο μικρός Ανδρέας που σε ηλικία μόλις 14 μηνών κλήθηκε να δώσει έναν από τους μεγαλύτερους αγώνες της ζωής του.

«Έναν αγώνα για ένα αγαθό που πολλοί από μας το θεωρούμε δεδομένο. Την Υγεία», όπως έγραψε σε ανάρτησή της η αδελφή της μητέρας του μικρού Ανδρέα, Ευτυχία Μιχαήλ, η οποία και γνωστοποίησε την ιστορία του μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Στις 17 Μαρτίου 2020 ο Ανδρέας, διαγνώστηκε με Απλασία Μυελού των Οστών.Αμέσως έγινε η εισαγωγή του στο Παιδογκολογικό Θάλαμο του Μακάριου Νοσοκομείου και εν καιρώ πανδημίας, κλήθηκε να αντιμετωπίσει μια δύσκολη μάχη.

Ένα μήνα αργότερα στις 17 Απριλίου, Μεγάλη Παρασκευή, χρειάστηκε να μεταβεί στην Γερμανία για να υποβληθεί σε χημειοθεραπεία και μεταμόσχευση μυελού των οστών. Η μάχη είναι δύσκολη αλλά όχι ακατόρθωτο να νικηθεί, ωστόσο παραμένει άγνωστο το χρονικό διάστημα που θα πάρει για να βγει νικητής.

Οι γονείς του μικρού Ανδρέα, βρίσκονται μαζί του στη Γερμανία και όπως εκμυστηρεύτηκε η κα Μιχαήλ στο SigmaLive, η μητέρα του μικρού Ανδρέα περιμένει το δεύτερο παιδί της.

«Η αδελφή μου είναι έγκυος. Γεννάει το πολύ σε δύο βδομάδες το δεύτερο της παιδάκι.Αναγκαστικά θα πρέπει να γεννήσει σε μια ξένη χώρα.Και η αδελφή μου και ο σύζυγος της άφησαν για όσο καιρό χρειαστεί τις δουλειές τους για να είναι δίπλα στο αγγελούδι μας. Όλοι στην οικογένεια βοηθούμε όσο μπορούμε όμως είναι πολύ δύσκολο», εξήγησε.

Ο Ανδρέας μαζί με την οικογένειά του παλεύουν καθημερινά κάτω από δύσκολες οικονομικές συνθήκες γ΄αυτό χρειάζεται τη βοήθειά μας.

Με άδεια του Υπουργείου Εσωτερικών, με αριθμό 07/2020, διενεργείται Παγκύπριος Έρανος για οικονομική ενίσχυση της οικογένειας.

Διαβάστε:  Η 28χρονη Μαριάννα από τη Νάουσα χρειάζεται την βοήθειά μας

Όνομα Δικαιούχου: DEMOSTHENOUS PANTELI E. FOR ANDREAS

Αριθμός Λογαριασμού: 1091029796801

ΙΒΑΝ : CY70 0050 0109 0001 0910 2979 6801

Swift code (BIC) Hellenic Bank: HEBACY2N

Παράλληλα υπάρχουν και δελτία εισφοράς. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο 96663756.

Ο έρανος είναι εγκεκριμένος από το Υπουργείο Εσωτερικών με αρ. 07/2020 και για περίοδο ισχύος 21/07/2020-21/01/2021

Πηγή
www.sigmalive.com
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button