Επικαιρότητα

Ο κύριος πάρκαρε σε θέση ΑμεΑ και τσαμπουκαλεύτηκε. Μια γυναίκα τον ξεμπροστιάζει

Η Annita Anastassakis ανέβασε μία φωτογραφία στο Facebook της (την οποία «μουτζουρώσαμε» για νομικούς λόγους, όμως μπορείτε να τη δείτε χωρίς λογοκρισία στο στάτους της) και έγραψε:

Ο κύριος της φωτογραφίας (κύριος -τρόπος του λέγειν) πάρκαρε το αυτοκίνητό του σε θέση για ΑΜΕΑ. Εγώ μόλις είχα τελειώσει τα ψώνια του σούπερ μάρκετ κι έσερνα το βαρύ καρότσι..

Τον ρώτησα λοιπόν -με το που βγήκε από το αυτοκίνητο και βεβαιώθηκα πως δεν είναι ανάπηρος- γιατί, ενώ υπάρχει πληθώρα θέσεων, παρκάρει σε εκείνη τη θέση.

Η απάντηση αναμενόμενη: 1. Έχω αφήσει χώρο 2. Τι σας νοιάζει;

Του εξήγησα (όχι ότι κατάλαβε) ότι χρειάζεται τόσο μεγάλο πλάτος σε αυτές τις θέσεις γιατί κατεβαίνει ραμπίτσα από το αυτοκίνητο για να μπει το καροτσάκι. Δεν πτοήθηκε.

Τελοσπάντων, έβγαλα (μπροστά του εννοείται) το κινητό και του είπα πως θα βγάλω φωτο το αυτοκίνητό του. Μου είπε πως μου απαγορεύει, μου εξήγησε –με γνωστή χειρονομία– τι θα μου κάνει αν το κάνω. Του απάντησα πως γι’ αυτό φτάσαμε εκεί που φτάσαμε ως χώρα. Πάλι δεν το κατάλαβε. Μάλιστα θύμωσε που πιστεύω πως εκείνος μπορεί να επηρεάζει όλη τη χώρα. Του είπα επίσης πως κρίμα για τα παιδιά του που έχουν τέτοιο παράδειγμα.

Κι όταν άρχισε να φωνάζει πως μπορεί να είναι και ανάπηρος και να ‘χει σύνταξη αναπηρίας «οπότε θα δεις τι θα πάθεις», δεν παρέλειψα να τον ενημερώσω πως τώρα όντως κατάλαβα γιατί πάρκαρε σε θέση αναπήρων. Μόνο που η δική του αναπηρία δεν φαινόταν από την αρχή.

Με αυτά και με αυτά, ζητώ την βοήθειά σας να τον μάθει όλη η Αττική -τουλάχιστον.

Διαβάστε:  Καστοριά η αδιάβατη πόλη (φωτογραφίες)

Πάμε λοιπόν! Κοινοποιούμε!!!

ΠιΕς: Τον ίδιο έλεγα να τον κάνω crop αλλά μιας και με απείλησε αρκετά, αν με βρείτε τεμαχισμένη, να ξέρετε ποιος το έκανε.

Πηγή
mikropragmata.lifo.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button