Επικαιρότητα

Ο εμπαιγμός και η κοροϊδία των ΑμεΑ για το κοινωνικό μέρισμα…

Ο κ. Πρωθυπουργός στο συνέδριο της ΝΔ “τόνισε ότι το κοινωνικό μέρισμα θα δοθεί εξαιρετικά στοχευμένα, σε εκείνους που το έχουν μεγαλύτερη ανάγκη, θα δοθεί στους πιο αδύναμους από τους ανέργους και πως έτσι επιβεβαιώνει έμπρακτα την κοινωνική ευαισθησία της κυβέρνησής του”.

Επίσης ο κ. Υπουργός Οικονομικών δήλωσε πως “η ΝΔ νοιάζεται για τους πολλούς”.

Αρχικά σας υπενθυμίζαμε ότι είχαν βάλει όριο ηλικίας τα 24 έτη για τα άτομα με αναπηρία.

Λογική «μηδέν». ‘Οταν μιλάμε για άτομα με αναπηρία, αναφερόμαστε και σε άτομα με  νοητική αναπηρία, αυτισμό, σύνδρομο down, ψυχικές αναπηρίες, βαριές και πολλαπλές αναπηρίες.

Εν συνεχεία κατάλαβαν ότι στον αρχικό υπολογισμό τους δεν είχαν αφαιρέσει τις περιπτώσεις που οι δικαιούχοι δικαιούνταν διπλό μέρισμα αφού άνηκαν σε παραπάνω από μία κατηγορίες. Για παράδειγμα, ένα ΑμεΑ να δικαιούται ταυτόχρονα κοινωνικό μέρισμα και ως πολύτεκνος ή ως μακροχρόνια άνεργος.

Σήμερα από όταν άνοιξε η πλατφόρμα τα μηνύματα που έχουμε λάβει από αναγνώστες είναι αμέτρητα για το αδικαιολόγητο κόψιμο της αίτησής τους.

Αλλήθεια πως σχεδίασαν μια τέτοια εφαρμογή και πως άντλησαν τα στοιχεία για να γίνει η διασταύρωση;.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ αύριο επίσημες τοποθετήσεις και διευκρινήσεις ώστε ΟΛΑ τα Άτομα με Αναπηρία να πάρουν το κοινωνικό μέρισμα.

Είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ για άλλη μια φορά να εμπαίζουν και να κοροϊδεύουν τα άτομα με αναπηρία.

Να θυμίσουμε ότι άτομα με αναπηρία είναι και αυτά που παίρνουν κάποιο επίδομα εκτός ΟΠΕΚΑ (πχ επίδομα παρα-τετραπληγίας από τον ασφαλιστικό φορέα τους) ή αναπηρική σύνταξη.

 ΑμεΑ Care 

Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button