Άρθρογραφία

Ο γυναικολόγος Τάσος Αγιοστρατίτης εξετάζει δωρεάν όποια γυναίκα έχει πρόβλημα υγείας!

Ο γνωστός γυναικολόγος Τάσος Αγιοστρατίτης, ο οποίος έχει το ιατρείο του στο Μαρούσι, θέτει τον εαυτό του στο πλευρό της πολιτείας αυτήν την στιγμή που η χώρα μας βάλλεται από τον κορωνοϊό.

Εθελοντικά, αποφασισμένος να προσφέρει σε όποια γυναίκα τον έχει ανάγκη αυτήν την δύσκολη περίοδο που όλη η χώρα έχει βάλει φρένο εξαιτίας της πανδημίας, καλεί όλες τις γυναίκες να μην παραμελούν την υγεία τους.

Οποιαδήποτε άλλη ιατρική ανάγκη… φυσικά δεν έπαψε να υπάρχει επειδή εμφανίστηκε ο covid-19!

Γι αυτό κι εκείνος ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο fb, ότι από την Δευτέρα 23/03/2020 εξετάζει δωρεάν όποια γυναίκα έχει πρόβλημα υγείας ανεξάρτητα της οικονομικής της κατάστασης.

Ακολουθεί η ανακοίνωση

Από Αύριο Δευτέρα και κάθε μέρα στο ιατρείο μου θα εξετάζω τελείως δωρεάν οποιαδήποτε γυναίκα έχει πρόβλημα υγείας ανεξάρτητα της οικονομικής της κατάστασης. Από τις 12 μέχρι τις 8 το βράδυ κατόπιν Ραντεβού, τηλ επικοινωνίας 6932212634. Μην φοβάστε, θα τα καταφέρουμε όλοι μαζί μην εγκαταλείπετε τον εαυτό σας στα θέματα υγείας. Ιδίως όσες είστε στους πρώτους μήνες τις εγκυμοσύνης χρειάζεστε πιο συχνή παρακολούθηση. Αποφεύγετε τους χώρους συνωστισμού.

Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button