Επικαιρότητα

Ο Βασίλης Παπαδημητρίου πουλάει το μετάλλιό του για να βοηθήσει στο νοσοκομείο τον Νίκο Αντωνιάδη

Ο άλλοτε πρωταθλητής του ύψους, Βασίλης Παπαδημητρίου, γνωστοποίησε ότι πουλάει το μετάλλιο που είχε κατακτήσει στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Ρότερνταμ το 1973, για να βοηθήσει τον παλιό βολεϊμπολίστα, Νίκο Αντωνιάδη που δίνει μάχη για τη ζωή του.

Μετά από εγκεφαλικό που υπέστη, ο Αντωνιάδης νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό και ο Παπαδημητρίου ανέφερε ότι δεν βρήκε βοήθεια από κανέναν για να στηρίξει οικονομικά τον φίλο του.

Με ένα ξέσπασμά του στο Facebook λοιπόν, αναφέρει ότι πουλάει το μετάλλιό του για να συγκεντρώσει χρήματα για την οικογένεια του άτυχου παλαίμαχου αθλητή.

Η ανάρτηση του Παπαδημητρίου

Πωλείται το μετάλλιο.

Αποφάσισα να βγάλω σε πλειστηριασμό το μετάλλιο της μεγαλύτερης διάκρισης που είχα σαν αθλητής. Είναι αυτό της τρίτης θέσης στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου του 1973 που έγινε στο Ρότερνταμ.

Επειδή σε όσε κουφ@λες απευθύνθηκα για στήριξη του αδελφικού μου φίλου, Νίκου Αντωνιάδη κάνουν το παγώνι. Ο Αντωνιάδης, ο μεγαλύτερος αθλητής του βόλεϊ της χώρας μας, έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό με εγκεφαλικό και είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Βρίσκεται σε άσχημη οικονομική κατάσταση. Δεν περίμενα και κάτι από τα ραμολιμέντα που είναι μόνο για πόζες. Δεν έχω και εγώ δυνατότητα να βοηθήσω αλλιώς.

Αδερφέ περαστικά.

Πηγή
alithinesgynaikes.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button