Παιδιά

KidsZone: Ομάδες Αθλητικών & Ψυχαγωγικών Δραστηριοτήτων για Παιδιά με Κινητικές Δυσκολίες

Η ομάδα του KidsZone, συνεχίζοντας την προσπάθεια υλοποίησης πρωτότυπων ιδεών διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά Ομαδικά Ψυχαγωγικά Προγράμματα Κίνησης και Χορού. Στόχος του KidsZone είναι να δώσει την ευκαιρία στα παιδιά και στους εφήβους με αναπηρία να συμμετέχουν σε ψυχαγωγικές δραστηριότητες που να καλύπτουν τα ενδιαφέροντά τους.

Πιο συγκεκριμένα, για δεύτερη χρονιά συνεχίζεται με επιτυχία η διοργάνωση του προγράμματος «Ομάδες Αθλητικών Δραστηριοτήτων και Κινητικό Παιχνίδι για παιδιά με Κινητικές Δυσκολίες», που περιλαμβάνει ήδη 2 τμήματα διαφορετικών ηλικιών που αθλούνται και διασκεδάζουν μέσα από μια πληθώρα κινητικών δραστηριοτήτων, παιχνιδιών και αθλημάτων. Οι ομάδες «παίζουν» κάθε Σάββατο στις 10:00 και στις 11:00 στον πολύ φιλόξενο χώρο του Δήμου Ν. Ηρακλείου επί της οδού Καζαντζάκη 28.

Επιπλέον, για πρώτη φορά φέτος δημιουργούνται Ομάδες Χορού και Έκφρασης για Παιδιά και Εφήβους με αναπηρία σε μια προσπάθεια να δοθεί η ευκαιρία στα παιδιά και τους έφηβους να χρησιμοποιήσουν την κίνηση για διασκέδαση και προσωπική έκφραση μέσα από την μουσική και τον χορό. Οι ομάδες «χορεύουν» σε μία ειδικά διαμορφωμένη και ζεστή αίθουσα, επί της Λεωφόρου Πηγής 49, στα Μελίσσια.

Τα μέλη της ομάδας του KidsZone διαθέτουν μεγάλη εμπειρία στο χώρο της ειδικής αγωγής (φυσικοθεραπευτές), ενώ ταυτόχρονα, οι συνεργάτες τους είναι καταξιωμένοι επαγγελματίες στο χώρο της άθλησης και της τέχνης (γυμναστές, χορευτές).

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος για το δικό σας παιδί είναι ιδιαίτερα σημαντική, ώστε να δημιουργηθούν καινούργια τμήματα, που να ταιριάζουν στις ανάγκες κάθε παιδιού ξεχωριστά.

Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μέσω e-mail στο kidszoneteam@gmail.com ή τηλεφωνικά στο 6942563922 (Ειρήνη Βήχου) για το κινητικό παιχνίδι και στο 6931775847 (Μαρία Πολυμέρου) για τον χορό.

Διαβάστε:  Ο Πατρινός που αποδεικνύει στην πράξη ότι η αναπηρία δεν είναι εμπόδιο για την ζωή (pics)

Facebook: KidsZone Παιχνίδι με την Κίνηση

Υπεύθυνοι προγραμμάτων:

  • Ειρήνη Βήχου – Φυσικοθεραπεύτρια
  • Περικλής Παντούλας – Καθηγητής Φυσικής Αγωγής
  • Μαρία Πολυμέρου – Φυσικοθεραπεύτρια & Χορεύτρια
  • Άννα Βεκιάρη – Δασκάλα Χορού &Χορεύτρια

KidsZone

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ

Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button