Επικαιρότητα

Ντόρα Μπακογιάννη – Φώφη Γεννηματά: Η μάχη της ζωής τους απέναντι στον καρκίνο

Η Ντόρα Μπακογιάννη έκανε την ανάρτηση το πρωί της Δευτέρας, 18.10.2021, κάνοντας γνωστό πως δίνει μάχη απέναντι στον καρκίνο και η είδηση «έσκασε σαν βόμβα».

Κι αυτό καθώς η Ντόρα Μπακογιάννη προχώρησε στην συγκεκριμένη ανακοίνωση μόλις λίγες ημέρες αφότου η Φώφη Γεννηματά εισήχθη στον Ευαγγελισμό με συμπτώματα ειλεού, με αποτέλεσμα η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ να βρίσκεται εκ νέου σε θέση «μάχης» με τον καρκίνο. Μια μάχη που έδωσε και κέρδισε στο παρελθόν…

Η Ντόρα Μπακογιάννη και η Φώφη Γεννηματά στην μεγαλύτερη μάχη

Είναι δύο γυναίκες δυναμικές. Σύζυγοι, μητέρες, με πολυετή παρουσία στον πολιτικό κόσμο της χώρα μας και μάλιστα από θέσεις ευθύνης. Δύο πολιτικοί που τις χωρίζουν πολλά σε πολιτικό επίπεδο, αλλά και που τις ενώνει ένα: Η μάχη κατά του καρκίνου.

Οι δύο γυναίκες αυτή την φορά αγωνίζονται για να βγουν νικήτριες όχι στον πολιτικό στίβο αλλά στον αγώνα για την ίδια τη ζωή.

Πριν από λίγες ημέρες η Φώφη Γεννηματά νοσηλεύθηκε καθώς ο καρκίνος χτύπησε ξανά την πόρτα της. Άφησε πίσω της την πολιτική, αποσύροντας την υποψηφιότητά της από την κούρσα των εκλογών του ΚΙΝΑΛ, κάτι που έχει προκαλέσει ραγδαίες εξελίξεις, με τον Γιώργο Παπανδρέου να δείχνει έτοιμος να μπει στο «παιχνίδι».

Λίγες μόλις ημέρες μετά, η Ντόρα Μπακογιάννη έκανε γνωστή την δική της μάχη. Διαγνώστηκε με πολλαπλό μυέλωμα σε αρχικό στάδιο (σ.σ. δείτε εδώ αναλυτικά τι λέει καθηγήτρια αιματολογίας για το πολλαπλό μυέλωμα).

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ξεχείλισαν με μηνύματα συμπαράστασης για τον αγώνα της Ντόρας Μπακογιάννη που μόλις ξεκίνησε, με τον γιο της, Κώστα Μπακογιάννη αλλά και τον αδερφό της και πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, να είναι μόνο δύο από όσους της ευχήθηκαν δημόσια περαστικά…

Οι δύο γυναίκες παλεύουν και θα παλεύουν με τον καρκίνο, κοιτάζοντάς τον «στα μάτια» αποφασισμένες να τον τιθασεύσουν. Η Φώφη Γεννηματά το έχει ήδη κάνει μια φορά. Η Ντόρα Μπακογιάννη έδειξε αποφασισμένη να κάνει το ίδιο…

Πηγή
alithinesgynaikes.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button