Επικαιρότητα

Νέα έκκληση Βοήθειας για τη μικρή Ελένη Μαβίδη από τη Λάρισα – Δίνει σκληρή μάχη με σπάνια αρρώστια

Πέρυσι η μικρή Ελένη Μαβίδη από τη Λάρισα διαγνώστηκε με καρκίνο, συγκεκριμένα τον περασμένο Νοέμβριο, διαγνώστηκε με Παρασπονδυλικό Σάρκωμα Ewing, που αποτελεί την πιο κακοήθη μορφή νεοπλάσματος των οστών. Από τότε ξεκίνησε ένας «Γολγοθάς» για εκείνη και την οικογένειά της. Με την υποστήριξη του κόσμου η Ελένη με την οικογένειά της  είναι από τα μέσα Ιουνίου του 2018, στη Γερμανία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο UK Munster για ιη θεραπεία της.

Όπως αναφέρουν οι γονείς Γιάννης και Σάντρα Μαβίδη «αισθανόμαστε ασφάλεια εδώ είμαστε σε ειδικό κέντρο για EWING Σαρκώματα. Πιστεύουμε ότι έχουμε κάνει ίο καλύτερο για την Ελένη και ευχαριστούμε όλους όσοι βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί. Η Ελένη έκανε 30 ακτινοβολίες καθημερινά σε αναισθησία, και στη συνεχεία έκανε και 6 περαιτέρω χημειοθεραπείες. Και πρέπει να κάνει άλλες δύο για να τελειώσει. Η τελευταία Μαγνητική έδειξε πως ο όγκος μίκρυνε. Το κόστος για την περαιτέρω θεραπεία δεν καλύπτεται από το ποσό που έχουμε καταβάλει.

Έχουμε λάβει μια νέα εκτίμηση κόστους για να τελειώσει η Ελένη τη θεραπεία και για τα επόμενα δύο χρόνια κατά τα οποία θα γίνουν πολύ συχνοί επανέλεγχοι (κάθε 2 μήνες) το οποίο αγγίζει τα 80.000 ευρώ. Για αυτό θα μας επιτρέψετε για άλλη μια φορά να ζητήσουμε τη βοήθειά σας γιατί το αποδείξαμε ότι όλοι μαζί μπορούμε. Και η παραμικρή βοήθεια είναι πολύτιμη».

Μέσα από τις σελίδες της σημερινής «Ελευθερίας» η οικογένεια Μαβίδη έκανε έκκληση για βοήθεια προκειμένου η Ελένη να ολοκληρώσει τη θεραπεία της.

Ο ερανικός λογαριασμός που άνοιξε η οικογένεια είναι στην MALTESER MLINSTER Γερμανία. Δικαιούχος:

MALTESER HILFSDIENST MMM
IBAN:DE89370601201201214013 BIC:GENODED1PA7
Τράπεζα: PAX BANK KOELN
Αιτιολογία: MMM-ELENI.

Διαβάστε:  Στέγη αποκτούν τα παιδιά με Σύνδρομο «Down» στη Λάρισα

Διεύθυνση του Καταθέτη για την Απόδειξη. «Ευχαριστούμε χωρίς εσάς δεν θα τα είχαμε καταφέρει μέχρι εδώ», σημειώνει η οικογένεια.

Πηγή
alithinesgynaikes.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button