Επικαιρότητα

ΜΠΡΑΒΟ…!!! Βρέθηκε χρηματοδότης που θα αγοράσει στον Παραολυμπιονίκη Νίκο Παπαγγελή νέο & καλύτερο ποδήλατο

Αίσιο τέλος έχει όπως όλα δείχνουν η περιπέτεια του πρωταθλητή ποδηλασίας, ΑμεΑ, Νίκου Παπαγγελή

Ο 19χρονος πρωταθλητής ποδηλασίας που συνεχίζει την προετοιμασία του για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες μπήκε σε περιπέτειες, όταν το περασμένο Σάββατο του έκλεψαν το ποδήλατο, από περιοχή του Λαγονήσι της Αττικής, μόλις είχε ολοκληρώσει την προπόνησή του.

Το ποδήλατο που είναι μια ειδική κατασκευή φτιαγμένη γι’ αυτόν δεν βρέθηκε δυστυχώς, όμως οι άνθρωποι που ενδιαφέρθηκαν για την προσπάθεια που κάνει, αναγνωρίζοντας στο πρόσωπό του ένα πρωταθλητή καρδιάς και ψυχής, ήταν από την πρώτη στιγμή δεκάδες. 

Ένας από αυτός αποφάσισε, μάλιστα, να δείξει το ενδιαφέρον του στην πράξη, κρατώντας την ανωνυμία του και κάνοντας τον, πατρινής καταγωγής, πρωταθλητή να συγκινηθεί και να πάρει ακόμα μεγαλύτερη δύναμη για να συνεχίσει την προσπάθειά του.

Διαβάστε το κείμενο που ανέβασε αυτός στην σελίδα του στο facebook και θα καταλάβετε: “Ήθελα να διαβάσετε το παρακάτω κείμενο αν έχετε λίγο χρόνο!

Την Παρασκευή είχα μια τεράστια έκπληξη! Ο δημοσιογράφος του ΣΤΑΡ Γιάννης Σωτηρόπουλος με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι έχει ευχάριστα!

Το ποδήλατο δυστυχώς δεν έχει βρεθεί! Βρέθηκε όμως ένας ΑΝΘΡΩΠΟΣ ο οποίος προσφέρθηκε να μου καλύψει όλο το ποσό για την αγορά νέου ποδηλάτου ακόμα καλύτερο από αυτό που είχα! Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ αυτός δεν θέλει να μαθευτεί το όνομά του, ούτε σε εμένα, ούτε σε κανέναν!

Το κάνει απλά επειδή θέλει να με βοηθήσει και να με βλέπει να κάνω αυτό που κάνω! Σε λίγο καιρό θα έχω και πάλι τον καλύτερο εξοπλισμό για να συνεχίσω την προετοιμασία μου για τους Παραολυμπιακούς αγώνες!

Είμαι βαθιά συγκινημένος, πολύ χαρούμενος και δεν μπορώ να πω τίποτα… πέρα από ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Από μεριάς μου το μόνο που μπορώ να κάνω… είναι να συνεχίζω να κάνω αυτό που κάνω με περισσότερο ζήλο και θέληση, να προσπαθώ ακόμα πιο πολύ, για τον συγκεκριμένο ΑΝΘΡΩΠΟ, που χωρίς να με γνωρίζει και να τον γνωρίζω με βοηθά με αυτόν τον τρόπο σε τόσο δύσκολες εποχές!Εύχομαι το καλό που έκανε σε μένα να του το επιστρέψει ο Θεός 10 φορές παραπάνω και κάποια μέρα να έχω την δυνατότητα να προσφέρω και εγώ αντίστοιχα όπου υπάρχει ανάγκη!”. 

https://www.facebook.com/PapangelisAthlete/posts/1103904876451182

Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button