Επικαιρότητα

Με 18.685 μόρια, το «δώρο» του Δημήτρη από τη Ναύπακτο στους γονείς του που πέθαναν από κορωνοϊό

Ο Δημήτρης Καρακώστας κατάφερε να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια από αυτήν την εξαιρετικά οδυνηρή κατάσταση και να «σαρώσει» στις Πανελλαδικές

Μόλις δύο μήνες μετά τον θάνατο των γονιών του από κορωνοϊό, ένα νεαρό αγόρι από τη Ναύπακτο κατάφερε να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια από αυτήν την εξαιρετικά οδυνηρή κατάσταση και να «σαρώσει» στις Πανελλαδικές, συγκεντρώνοντας 18.685 μόρια.

Πριν δύο μήνες, η Ναύπακτος συγκλονίστηκε από τον αδόκητο χαμό του πρώην αντιδήμαρχου Κώστα Καρακώστα 56 ετών και της Νικολίτσας Μούρτου 51, οι οποίοι έχασαν την μάχη με τον κορωνοϊό στο νοσοκομείο του Ρίο. Ο Κώστας Καρακώστας, σύμφωνα με το Npress.gr, ήταν μια σπάνια περίπτωση πολιτικού που πάλευε για τις ιδέες του και η Νικολίτσα Μούρτου μια αγαπημένη καθηγήτρια για όλους τους μαθητές που είχε. Ο θάνατός τους άφησε ένα τεράστιο κενό στην πόλη, ενώ πίσω τους, άφησαν και τα τέσσερα αγόρια τους, με τον έναν, τον Δημήτρη, στην 3η Λυκείου να δίνει Πανελλαδικές, ενώ τα άλλα 3 είναι στα πανεπιστήμια.

Ο Δημήτρης, που πριν έναν χρόνο έκανε περήφανη την πόλη του με την μεγάλη του επιτυχία στην Ολυμπιάδα Χημείας, φέτος, βρέθηκε σε πολύ δύσκολη κατάσταση, χάνοντας και τους δύο γονείς του. Μάλιστα την ημέρα που θα εξεταζόταν στη Χημεία, το μάθημα που του έκανε η μαμά του, ήταν τόση η συναισθηματική φόρτιση που δεν ήθελε να πάει να δώσει εξετάσεις.

Τελικά, ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια, ο Δημήτρης όχι μόνο έδωσε τελικά εξετάσεις αλλά τα πήγε και εξαιρετικά. Με 18.685 μόρια, έστειλε το καλύτερο δώρο στου δύο γονείς του που σίγουρα θα χαμογέλασαν από εκεί ψηλά.

Η οικογένεια σύντομα θα έχει ένα ακόμα καλό νέο, αφού ο μεγάλος γιος τελείωσε το πανεπιστήμιο (κι αυτός πέρασε τις εξετάσεις μέσα στην δύσκολη κατάσταση που περνούσε) και παίρνει πτυχίο!

Πηγή
https://www.npress.gr/nafpaktia/naypaktos-me-18-685-moria-to-doro-stoys-g/
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button