Επικαιρότητα

Με την έμπρακτη συμμετοχή τους έσωσαν 4 παιδάκια από την Ιδρυματοποίηση

Την εθελοντική ομάδα της  ΚΙΤΡΙΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ που δραστηριοποιείται στο Ηράκλειο της Κρήτης σίγουρα την έχετε ξαναδιαβάσει στη σελίδα μας μια και οι δράσεις αυτών των ανθρώπων είναι πολλές και δίνουν πραγματική στήριξη και ανακούφιση στους τυραννισμένους, συνήθως λόγω της οικονομικής κρίσης, ανθρώπους της πόλης τους.

Σήμερα σας παρουσιάζουμε μια σπουδαία εθελοντική δράση τους.

Με τις ενέργειες τους, φροντίζοντας να βρεθεί καλύτερος χώρος κράτησαν στην οικογένεια 4 ανήλικα παιδιά που κινδύνευαν λόγω κάκου χώρου διαβίωσης με ιδρυματοποίηση.

Για μια ακόμα φορά αυτοί οι άνθρωποι αξίζουν τα συγχαρητήρια όλων μας.

Διαβάστε την ανάρτηση της κ. ‎Ροδάνθη Διαλυνά

“Πολλές φορές θα έχετε ακούσει να λέω πόσο υπερήφανη είμαι που ανήκω στην ομάδα της Κίτρινη Αποστολή. Το τελευταίο γεγονός όμως με έκανε να νοιώθω τόσα συναισθήματα που ευχαριστώ τον Θεό για όλους τους ανθρώπους που αγκάλιασαν και στήριξαν απ την πρώτη στιγμή το έργο αυτό.

Πριν 10 μέρες μας πληροφόρησαν για μια βοηθουμένη 10μελη οικογένεια ότι ένας κρατικός φορέας λόγο μη καταλληλότητας του σπιτιού ( δυάρι )θα έπρεπε να πάρουν τα 4 παιδάκια μέχρι να βρεθεί το κατάλληλο σπίτι. Προϋπόθεση ήταν να υπάρχει τραπέζι κουζίνας με καρέκλες, ντουλάπες και σαλόνι.

Δυο- τρία τηλεφωνήματα ήταν αρκετά για να βρεθεί λύση για την οικογένεια.

Αυτή την στιγμή είναι σ ένα σπίτι με όλες τις προϋποθέσεις ώστε να ζει όλη η οικογένειά μαζί.

Για μένα ήταν άλλο ένα δείγμα ότι η Κίτρινη Αποστολή δεν μένει στην «τσάντα με τα τρόφιμα » αλλά είναι δίπλα σε πραγματικές ανάγκες του κόσμου.

Θέλουμε να ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν και στάθηκαν αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια μας και ο καθένας με διαφορετικό τρόπο έβαλε το λιθαράκι του.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας Eirini Sagre , Έπιπλα ΠΑΤΣΟΥΡΑΚΗ για τις εξαιρετικές τιμές που μας κάνατε και τους δυο μεγάλους χορηγούς CAFE OUTOPIA που πρόσφερε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό και την εταιρεία DHL EXPRESS που πρόσφερε 500€ από βραβείο που είχε κερδίσει η Κίτρινη Αποστολή.

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ..

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Κίτρινη Αποστολή»
Πηγή
alithinesgynaikes.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button