Ζωή & ΑναπηρίαΠαιδιά

Με παιχνίδι και πλούσιες δραστηριότητες ολοκληρώθηκαν τα θερινά προγράμματα του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης ΑμεΑ

Τελος των θερινών προγραμμάτων του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης ΑμεΑ

ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ  με δραστηριότητες στο Πολυχώρο Θυμαρέ

Τη Δευτέρα 30 Ιουλίου το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης ΑμεΑ Ρεθύμνου,  «Μαζί Μπορούμε”, πραγματοποίησε την τελευταία του εξωτερική δράση για τη σεζόν 2017-2018. Είχαμε τη χαρά να φιλοξενηθούμε στις υπέροχες εγκαταστάσεις του πολυχώρου «Θυμαρέ” στην περιοχή του Ατσιπόπουλου, για να αποχαιρετήσουμε μια γεμάτη χρονιά που ολοκληρώθηκε.

Εκεί τα παιδιά με τη βοήθεια των εκπαιδευτών πέρασαν ένα όμορφο και δημιουργικό απόγευμα, όπου έπαιξαν μπάσκετ στο γήπεδο, έκαναν κούνια στο παιδότοπο και ποδήλατο στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Έπαιξαν επιτραπέζια παιχνίδια και απασχολήθηκαν με καλοκαιρινές κατασκευές για να καλωσορίσουμε τις καλοκαιρινές μας διακοπές! Ταυτόχρονα όλα τα παιδιά έφτιαξαν τοστ και χυμό από πορτοκάλια, τα οποία απόλαυσαν όλα μαζί!

Στο τέλος του προγράμματος μία όμορφη έκπληξη περίμενε τα παιδιά, αφού είχαμε την χαρά να είναι εκεί κοντά μας, η  κα. Γωγώ Λουκά – Φραγκιαδάκη, γνωστή ως  Γωγώ η Παραμυθού.

Η κα. Γωγώ, με το δικό της μοναδικό παραστατικό τρόπο αφηγήθηκε στα παιδιά ένα παραμύθι για τη διαφορετικότητα όπου με την συνοδεία παιδικών τραγουδιών που το πλαισίωσαν, μικροί και μεγάλοι πραγματικά το απολαύσαμε! Επίσης με αγάπη μας χάρισε  δύο έργα της σε καμβά να αξιοποιήσουμε για ενίσχυση των δράσεών μας.

Οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εκεί, αφού η υπεύθυνη του χώρου κα Άννα Πολοπετράκη κέρασε γονείς, παιδιά, εκπαιδευτές και εθελοντές πλούσια εδέσματα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ  στην κα Άννα Πολοπετράκη που μας φιλοξένησε με τόση αγάπη και φροντίδα και ανανεώνουμε το ραντεβού μας και για τις επόμενες δράσεις μας στο πολυχώρο «Θυμαρέ” το Σεπτέμβρη.

Διαβάστε:  Χτίζοντας γέφυρες συνεργασίας: Προώθηση της εργασιακής ένταξης ΑΜΕΑ σε τοπικές επιχειρήσεις του Νομού Ρεθύμνου
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μας άνοιξαν τους χώρους και τις καρδιές τους και αυτή τη χρονιά!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές που στηρίζουν το έργο μας!

Και τέλος ένα τεράστιο  μπράβο στα παιδιά που εξελίσσονται μέρα με τη μέρα!

Ραντεβού το Σεπτέμβρη!!!

 
 
  
    Πηγή
    cretedoc
    Αντιστοιχισμένο

    Σχετικά Άρθρα

    Back to top button