Επικαιρότητα

«Μία αγκαλίτσα για κάθε μωράκι». Το Χαμόγελο του Παιδιού ανοίγει σπίτι για εγκαταλελειμμένα μωρά

Kαι ζητάει την βοήθεια όλων μας.

Tο Χαμόγελο του παιδιού ζητά βοήθεια για να ανοίξει το «Σπίτι του μωρού» για τα εγκαταλελειμμένα μωρά

Με τη δική μας συνεισφορά «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα ανοίξει μια στοργική αγκαλιά για κάθε εγκαταλελειμμένο μωρό. Ζητά τη βοήθεια μας για να ανοίξει άμεσα το «Σπίτι του μωρού».

Ο κύριος Κώστας Γιαννόπουλος αναφέρει:

«Το Σπίτι του Μωρού» γίνεται με την ευκαιρία της προσπάθειας να δώσουμε τη δυνατότητα σε κάποια μωρά που είναι παρκαρισμένα σε διάφορα Νοσοκομεία. Παιδάκια που έχουν προβλήματα υγείας. Μωρά τα οποία θέλουν μια αγκαλίτσα και θέλουν να πάνε σε μια πιο μόνιμη αγκαλιά, μιας οικογένειας. Να περάσουν ένα μεταβατικό στάδιο της φροντίδας υγείας.

Διαβάστε το δελτίο τύπου που μας έστειλε το Χαμόγελο του Παιδιού:

Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2020 προσφέρουμε μια στοργική αγκαλιά σε κάθε εγκαταλελειμμένο μωρό στο “Σπίτι του Μωρού”.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ζητά τη δική σας πολύτιμη υποστήριξη για να λειτουργήσει άμεσα «Το Σπίτι του Μωρού». Εκεί θα φιλοξενούνται μωρά από 0 έως 24 μηνών, που σήμερα βρίσκονται εγκαταλελειμμένα σε Νοσοκομεία και Μαιευτήρια.

Κάποια από αυτά τα μωρά αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας. Άλλα έχουν υποστεί κακοποίηση και παραμέληση, άλλα πάλι εγκαταλείφθηκαν λίγες ώρες μετά τη γέννησή τους.

Σε κάθε περίπτωση τα μωρά στερούνται τα απαραίτητα. Με σημαντικότερο όλων τη σταθερή, εξατομικευμένη φροντίδα που είναι επιβεβλημένη για την ομαλή ανάπτυξή τους.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» διαθέτει την εμπειρία και τους κατάλληλους ανθρώπους ώστε να λειτουργήσει «Το Σπίτι του Μωρού». Στα 24 χρόνια δράσης του έχει μεγαλώσει εκατοντάδες μωρά στα Σπίτια του, έχει αναλάβει τη φροντίδα δεκάδων μωρών με σοβαρά προβλήματα υγείας. Παρέχοντάς τους όλα όσα είχαν ανάγκη και κυρίως μια πραγματική ευκαιρία για τη ζωή και το μέλλον τους.

Διαβάστε:  Στοιχεία-σοκ για την κακοποίηση παιδιών - 255 παιδιά περιέθαλψε το «Χαμόγελο του Παιδιού» το πρώτο δεκάμηνο του 2018

Τελικός στόχος για κάθε μωρό είναι να προχωρήσει η διαδικασία της αναδοχής/υιοθεσίας του βάσει των διαδικασιών. Όπως ορίζονται από τους αρμόδιους κρατικούς φορείς.

Η ΕΡΤ στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» πραγματοποιώντας την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2020 ολοήμερο αφιέρωμα στον Οργανισμό μας.

Με στόχο την κινητοποίηση και συμμετοχή όλων μας ώστε να ανοίξουμε άμεσα τη μεγάλη αυτή αγκαλιά για κάθε μωρό!

Η προσπάθεια αυτή θα κορυφωθεί με μία ειδική τηλεοπτική εκπομπή στην ΕΡΤ1 από τις 4 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ. Με παρουσιάστρια τη δημοσιογράφο Λένα Αρώνη, την οποία θα πλαισιώνουν επώνυμοι που στηρίζουν «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για τη δημιουργία του νέου αυτού Σπιτιού. Παράλληλα, επιστήμονες θα τεκμηριώσουν την απόλυτη ανάγκη δημιουργίας του νέου αυτού χώρου.  Μαζί μας θα είναι άνθρωποι που θα μοιραστούν τις δικές τους μοναδικές προσωπικές ιστορίες.

30 Ιανουαρίου 2020 ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να έχει κάθε μωρό τη δική του, μοναδική αγκαλιά!

Για περισσότερες πληροφορίες:

Τμήμα Επικοινωνίας

τηλ. 11040

email press@hamogelo.gr

Πηγή
www.womantoc.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button