Επικαιρότητα

«Λύγισε» ο Καράογλου μιλώντας για τον καρκίνο: «Φοβάμαι πολύ, παίρνω δύναμη από τη γυναίκα και τα παιδιά μου»

Συγκλόνισε ο Θεόδωρος Καράογλου για την περιπέτεια του με τον καρκίνο, μιλώντας στην εκδήλωση του Άλματος Ζωής στη νέα παραλία.

O βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία και πρώην υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, περιέγραψε την περιπέτειά του από την διάγνωση του καρκίνου του μαστού μέχρι την εγχείρηση που έκανε. «Ήταν 23 Αυγούστου όταν η γυναίκα μου ανακάλυψε ότι η δεξιά θηλη του στήθους μου πάει προς τα μέσα και μου είπε ότι αυτό είναι περίεργο και ύποπτο. Περιττό να σας πω ότι δόθηκε ένας καβγάς γιατί δεν πίστευα ότι ο καρκίνος του μαστού είναι κάτι που αφορά εμάς τους άνδρες. Παρόλα αυτά πήγαμε στον γιατρό και από τις εξετάσεις προέκυψε ότι είναι καρκίνος του μαστού. 14 Σεπτεμβρίου, ανήμερα του Σταυρού έκανα την εγχείρηση στο δεξιό στήθος και βγήκε ο καρκίνος».

Τόνισε ότι πήρε την απόφαση να μιλήσει δημόσια σε μια προσπάθεια να γίνει γνωστό ότι ο καρκίνος του μαστού αφορά και τους άνδρες και ότι η πρόληψη σώζει ζωές.

«Φοβάμαι πολύ», είπε συγκινημένος ο Θεόδωρος Καράογλου

Ο κ. Καράογλου λύγισε όταν αναφέρθηκε στον φόβο του καρκίνου: «Φοβάμαι πάρα πολύ, φοβάμαι αλλά παίρνω δύναμη από την γυναίκα μου και τα παιδιά μου και πιστεύω ότι θα το ξεπεράσω».

Αξίζει να σημειωθεί ότι την εξέδρα της εκδήλωσης μίλησαν και 9 γυναίκες που πάλεψαν και νίκησαν τον καρκίνο στέλνοντας το δικό τους μήνυμα ζωής αλλά και τη σπουδαιότητα της πρόληψης.

Δείτε το βίντεο του voria.gr με τον Θεόδωρο Καράογλου

Πηγή
www.iefimerida.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button