Επικαιρότητα

Κρήτη: Αυτός είναι ο 48χρονος που ασέλγησε σε 11χρονη

Ο 48χρονος Εμμανουήλ Νιργιανάκης, γείτονας του ανήλικου κοριτσιού παρέσυρε την 11χρονη στην ταράτσα του σπιτιού του όπου και ασέλγησε σε βάρος της – Τα στοιχεία του 48χρονου δόθηκαν στη δημοσιότητα με απόφαση του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου

Τό δρόμο για την φυλακή πήρε 48χρονος για ασέλγεια σε βάρος μιας 11χρονης στο Ηράκλειο της Κρήτης. Έπειτα από την καταγγελία  που υπέβαλαν εναντίον του οι γονείς ενός ανήλικου κοριτσιού, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης  έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του άντρα, o οποίος εμπλέκεται σε ποινική υπόθεση κατά ανηλίκων.

Πρόκειται για τον:

ΝΙΡΓΙΑΝΑΚΗ Εμμανουήλ του Ιωάννη και της Χρυσούλας, που γεννήθηκε το 1971 στο Ηράκλειο Κρήτης.

O 48χρονος προφυλακίστηκε, μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του την περασμένη Τρίτη, με την κατηγορία της ασέλγειας σε βάρος 11χρονου κοριτσιού.

Η υπόθεση προκάλεσε σοκ στην κοινωνία του Ηρακλείου Κρήτης, καθώς ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με συγγενείς της ανήλικης, γνώριζε την οικογένειά της που διέμενε σε διαμέρισμα ιδιοκτησίας του. Ο φερόμενος ως δράστης είναι γείτονας του 11χρονου κοριτσιού και κατηγορείται ότι το παρέσυρε για να ικανοποιήσει αρρωστημένες ορμές στο «άγουρο» κορμάκι του. Ο γείτονας έπεισε την μικρή να τον ακολουθήσει στην ταράτσα, όταν οι γονείς της έλειπαν.

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια του παιδιού είχε ζητήσει την έκδοση εισαγγελικής διάταξης για την κοινοποίηση της φωτογραφίας και των στοιχείων του κατηγορουμένου, με στόχο να προστατευτούν άλλα παιδιά είτε να αποκαλυφτούν άλλες πτυχές της δράσης του κατηγορουμένου.

Πηγή
www.protothema.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button