Επικαιρότητα

Κλέλια Χατζηιωάννου: Ποια είναι η επιχειρηματίας που κάλυψε τον ΕΝΦΙΑ ύψους €75.000 για το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Το ποσό των 75.000 ευρώ προσέφερε στο Χαμόγελο του Παιδιού η Κλέλια Χατζηιωάννου, καλύπτοντας τον ΕΝΦΙΑ που κλήθηκε να καταβάλει φέτος το ίδρυμα..

Την αποπληρωμή του ΕΝΦΙΑ ανακοίνωσε το Χαμόγελο του Παιδιού αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ευχαριστεί θερμά την κα Χατζηιωάννου για την ευαισθησία της και την διακριτικότητά της καθώς και για την εμπιστοσύνη της στο έργο του οργανισμού που καταβάλλει καθημερινά τεράστιες προσπάθειες για να βρίσκεται δίπλα σε κάθε παιδί θύμα Βίας, σε κάθε παιδί θύμα Εξαφάνισης, σε κάθε παιδί με σοβαρά προβλήματα Υγείας και σε κάθε παιδί και την οικογένειά του που ζει ή απειλείται να βρεθεί σε κατάσταση Φτώχειας».

Η κυρία Χατζηιωάννου, της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας, ανέλαβε για ακόμη μία φορά την πρωτοβουλία να δώσει λύση στο πρόβλημα του ιδρύματος, καταβάλλοντας την καταβολή του φόρου ακινήτων.

Ποια είναι η Κλέλια Χατζηιωάννου

Κόρη του αυτοδημιούργητου επιχειρηματία Λουκά Χατζηιωάννου, η Κλέλια, μεγάλωσε σε μία δεμένη οικογένεια, μαζί με τα δύο μεγαλύτερα αδέρφια της, Πόλυ και Στέλιο.

Ο θάνατος του πατέρα της το 2009, την στιγμάτισε πολύ και έκτοτε, έχει αφιερωθεί στις φιλανθρωπίες.

Σήμερα, μένει στην έπαυλη της Κηφισιάς, και αποφεύγει τις συχνές κοσμικές εμφανίσεις, δηλώνοντας πως δεν συνάδουν σε μια εποχή που η χώρα μαστίζεται από φτώχεια, κρίση και ανεργία.

Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button