Επικαιρότητα

Κεφαλογιάννη: Τα επιδόματα είναι για την Λατινική Αμερική [Βίντεο]

Κατά της πολιτικής του κοινωνικού κράτους τάχθηκε η βουλευτής της ΝΔ Όλγα Κεφαλογιάννη, δηλώνοντας ότι τα επιδόματα που λαμβάνουν ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες της θυμίζουν… Λατινική Αμερική.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη βρέθηκε φιλοξενούμενη στον ΑΝΤ1 μαζί με Θεανώ Φωτίου και κατηγόρησε την αναπληρώτρια υπουργό Κοινωνικής Πολιτικής ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ φτωχοποίησε τους Έλληνες» κι εκτίμησε ότι η μεσαία τάξη «εκδικήθηκε» την κυβέρνηση στις ευρωεκλογές. Είπε επίσης ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε τα επιδόματα για ψηφοθηρικούς λόγους.

Αφού εξέφρασε την άποψη ότι «επιδοματικές πολιτικές έχουν οι χώρες της λατιινικής Αμερικής», αγνοώντας το παράδειγμα χωρών όπως η Σουδία και η Γερμανία, δήλωσε ότι η ΝΔ θα φέρει ανάπτυξη.

Όταν η Θεανώ Φωτίου την ρώτησε ευθέως αν η ΝΔ προτίθεται να κόψει τα επιδόματα, και συγκεκριμένα είπε: «Τα 1,1 δις ευρώ για το επίδομα παιδιού θα τα κόψετε; Τα 780 εκ. δίνουμε στους ανάπηρους θα τα κόψετε;», δεν έλαβε κάποια σαφή απάντηση.

Η κ. Κεφαλογιάννη επέμεινε μόνο ότι έρχεται η ανάπτυξη…

«Η ανάπτυξη θα έρθει με μαγικό τρόπο. Από τον Θεό…», της απάντησε τότε η Θεανώ Φωτίου. «Άρα μάλλον θα τα κόψετε τα επιδόματα», παρατήρησε, με την Όλγα Κεφαλογιάννη να μην απαντάει ούτε αυτή τη φορά.

Πηγή
tvxs.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button