Επικαιρότητα

Καρπενήσι: Πατέρας ασελγούσε για χρόνια στην ΑμεΑ ανήλικη κόρη του

Το κορίτσι διαμένει στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας Καρπενησίου

Tο κορίτσι διαμένει στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας Καρπενησίου

Αναβολή πήρε στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λαμίας η δίκη 57χρονου κάτοικου χωριού της Ευρυτανίας, ο οποίος κατηγορείται ότι ασελγούσε στην ανήλικη τότε κόρη του με νοητική υστέρηση από τον Ιούνιο του 2012 μέχρι το καλοκαίρι του 2015.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το lamiareport.gr, η κοπέλα είναι σήμερα 20 ετών και έχει απομακρυνθεί από το περιβάλλον του πατέρα της. Ο 57χρονος παραπέμφθηκε με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ευρυτανίας που έχει διατηρήσει σε ισχύ τους περιοριστικούς όρους του ανακριτή για απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση στο οικείο ΑΤ δύο φορές το μήνα και απαγόρευση προσέγγισης της κόρης του.

Το κορίτσι διαμένει στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας Καρπενησίου, το οποίο ασκεί Δικαστική Συμπαράσταση και παραβρέθηκε στη δίκη προς υποστήριξη των κατηγοριών της κατάχρησης ασέλγειας σε βάρος ανηλίκου, της αποπλάνησης ανηλίκου μη συμπλήρωσης δεκαπέντε ετών κατ’ εξακολούθηση και της ασέλγειας μεταξύ συγγενών.

Η δίκη του 57χρονου αναβλήθηκε λόγω κωλύματος του συνηγόρου υπεράσπισης και θα οριστεί εκ νέου ημερομηνία εκδίκασης από τον εισαγγελέα Εφετών Λαμίας κ. Ζήση.

Πηγή
www.thessaliatv.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button