Επικαιρότητα

Κέρκυρα: Εξοργιστική η ποινή για τον “νταή” που έδειρε την πρώην γυναίκα του έξω από σχολείο

Δύο εβδομάδες μετά το αδιανόητο περιστατικό, κατά το οποίο ένας πατέρας έδειρε την πρώην γυναίκα του μπροστά σε όλο το σχολείο του παιδιού του (και το ίδιο), μετά τον Αγιασμό, στο Κανόνι της Κέρκυρες, ήρθε η ώρα του δικαστηρίου.

Και εκεί που θα περίμενε κανείς, για έναν “άνδρα” που όπως αποδείχθηκε αργότερα έχει βιαιοπραγήσει έναντι της συζύγου του επανειλημμένα, ο πέλεκης να πέσει βαρύς, ο απόφαση του δικαστηρίου μας έφησε με το στόμα ανοιχτό: Ο 45χρονος καταδικάστηκε με 14 μήνες φυλάκισης με τριετή αναστολή.

Όπως ήταν φυσικό, ο θύτης άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.

Αξίζει να τονιστεί, ότι μάρτυρες στο συμβάν, κατά το οποίο ο 45χρονος έβριζε και χτυπούσε τη γυναίκα, ήταν πολλοί άλλοι γονείς, κάποιοι εκ των οποίων παρενέβησαν για να την προστατεύσουν. Εκ των υστέρων η 40χρονη κατήγγειλε το συμβάν και κατέθεσε μήνυση για άσκηση ενδοοικογενειακής βίας και εξύβριση.

Αναρωτιόμαστε, έπειτα από αυτή την ποινή, πώς ακριβώς δικαιώθηκε αυτή η γυναίκα, ο κακοποιός της οποίας θα κυκλοφορεί εντελώς ελεύθερος, καθώς και αμέτρητες άλλες γυναίκες που πέφτουν θύματα ενδοοικογενειακής βίας καθημερινά…

Μοναδική απάντηση δίνει η δημόσια πομπή των ατόμων αυτών στην τοπική κοινωνία, η οποία ελπίζουμε να μην κάνει τα “στραβά μάτια” σε τέτοια αδιανόητα περιστατικά.

Πηγή
www.infokids.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button