Επικαιρότητα

Κάποιος επέλεξε να εκβιάσει μία γυναίκα με γυμνές φωτογραφίες της, ποντάροντας στον φόβο της.

Κάποιος επέλεξε να εκβιάσει μία γυναίκα με γυμνές φωτογραφίες της, ποντάροντας στον φόβο της.

Έλα όμως που οι καιροί έχουν αλλάξει και είμαστε πολλές. Πολλές που έχουμε η μία την άλλη. Πολλές που δεν φοβόμαστε. Πολλές που γινόμαστε γροθιά για τις αδερφές μας.

Η σεξουαλική κακοποίηση μέσω διαδικτύου είναι η ψηφιακή εκδοχή της έμφυλης βίας.

Η Φεμινιστική Ομάδα Κιλοτίνα αναδεικνύοντας το περιστατικό, ανέλαβε δράση ώστε η ντροπή να αλλάξει μεριά και να επιστρέψει στον θύτη.

“Μας θυμάσαι, αγάπη;Είμαστε αυτές που θα σε κάνουμε ρεντίκολο Ο συγκεκριμένος τύπος εκβιάζει την αδερφή μας με nudes. Το αίτημά της είναι αρχικά να του ρίξουμε το προφίλ του, οπότε ας μην τον αφήσουμε σε χλωρό κλαρί. Δεν ντρεπόμαστε για το γυμνό μας σώμα, για την απόλαυσή μας και τους οργασμούς μας. Εσείς να ντρέπεστε που είστε σκουπίδια. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΜΑΣΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ-ΚΑΜΙΑ ΕΝΟΧΗ#ΔιαδικτυακήΚακοποίηση#metoo#Κιλοτίνα*περιγραφή εικόνας για τυφλά κιλοτινάκια:Σκρίνσοτ από συνομιλία στο μέσεντζερ:Andreas Epifaniou στέλνει τα nudes της κοπέλας και της γράφει “Αν δεν μου απαντήσεις ή με κάνεις μπλοκ ή αρχίσεις τις μ@λ@κίες περί αστυνομίας τις στέλνω απευθείας σε συγγενείς και φίλους. Εκείνη του απαντάει: ” Αλάνι μου στείλτες όπου θες, χαρά μου”

Πηγή
alithinesgynaikes.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button