Επικαιρότητα

Θυμάστε την Ελεωνόρα που πάσχει από νευροβλάστωμα; Είναι πλέον σπίτι της και τα πράγματα πάνε καλά!

Μπορεί πολλές φορές να «κουράζουμε» με τις διαρκείς εκκλήσεις για αίμα, για αιμοπετάλια ή για κάποια χρηματική δωρεά προκειμένου να βοηθηθεί ένα παιδί, του οποίου η ζωή κινδυνεύει.

Πολλοί είναι οι αναγνώστες που μας έχουν κατηγορήσει κατά καιρούς, ότι τους «μαυρίζουμε» την ψυχή αναρτώντας δημοσιεύματα για άρρωστα παιδάκια, με καρκίνο και άλλες σοβαρές παθήσεις, καλώντας τους να συμβάλουν στην θεραπεία τους.

Γιατί το κάνουμε; Για να μπορούν οι γονείς τους, λίγο καιρό μετά, να δηλώνουν δημόσια, ότι το παιδί τους, χάρη στη βοήθεια του κόσμου, πηγαίνει καλύτερα.

Η Ελεωνόρα είναι επιτέλους σπίτι της!

Η ανακοίνωση που μας έφτιαξε τη μέρα, ήρθε πριν από μερικές ώρες από την οικογένεια της μικρής Ελεωνόρας Συμεωνίδου. Θα θυμάστε σίγουρα αυτό το πανέμορφο πλασματάκι, το οποίο διαγνώστηκε στα 2 του χρόνια με νευροβλάστωμα 4ου σταδίου και μόνο ειδικές θεραπείες στο εξωτερικό θα μπορούσαν να του σώσουν τη ζωή.

Η οικογένεια, λοιπόν, δημιούργησε μια ομάδα, την #EleonoraWins, η οποία μέσα από εκκλήσεις, εκδηλώσεις και δράσεις κατάφερε να συγκεντρώσει όχι μόνο χρήματα, αλλά και αίμα και αιμοπετάλια, που έπαιξαν ρόλο στη μεταμόσχευση μυελού του παιδιού.

Αφού έγιναν όλες οι απαραίτητες κινήσεις για τη θεραπεία του παιδιού, χθες το βράδυ, έπειτα από 8 μήνες, η οικογένεια της Ελεωνόρας εμφανίστηκε ξανά, με ένα νέο μήνυμα, που μας έφερε δάκρυα συγκίνησης:

Η Ελεωνόρα είναι πλέον σπίτι. Σε λίγες ημέρες αρχίζει μια σειρά εξετάσεων για τον πρώτο επανέλεγχο μετά την ολοκλήρωση των θεραπειών.
Οι αρχικές πιθανότητες επιβίωσης, έχουν αλλάξει δραστικά προς το καλύτερο, εκπλήσσοντάς μας όλους θετικά.
Η προσφορά σας σε αίμα και αιμοπετάλια κατά τη μεταμόσχευση μυελού της Ελεωνόρας, όταν μεταγγιζόταν τρείς με τέσσερις φορές την ημέρα, ήταν καθοριστική για εμάς, καθώς και για τα υπόλοιπα παιδιά της μονάδας.
Η επόμενη πενταετία είναι κρίσιμη αλλά αισθανόμαστε ότι όλα θα πάνε καλά.
Θέλουμε να σας εκφράσουμε τη ευγνωμοσύνη μας για το μέγεθός της.

Δείτε το ακριβές μήνυμα της οικογένειας της Ελεωνόρας:

Δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε να ξεπέρασε το παιδί οριστικά κάθε κίνδυνο και μόνο ευχάριστα να ακούμε πλέον από την ομάδα #EleonoraWins!

Πηγή
www.infokids.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button