Επικαιρότητα

Θλίψη στον ΠΑΟΚ: Πέθανε ο Παντελής Κυριακίδης που πάλευε 13 χρόνια σε κώμα

Ο μικρός φίλος του ΠΑΟΚ και πρώην αθλητής των ακαδημιών του, Παντελής Κυριακίδης, στα 12 του χρόνια, τον Μάιο του 2009, είχε ένα τραγικό δυστύχημα επιστρέφοντας στη Θεσσαλονίκη με τον πατέρα του.

Tην τελευταία του πνοή άφησε ο μικρός φίλος του ΠΑΟΚ και πρώην αθλητής των ακαδημιών του, Παντελής Κυριακίδης, ο οποίος στα 12 του χρόνια, τον Μάιο του 2009, επιστρέφοντας στη Θεσσαλονίκη με τον πατέρα του μετά από ένα τουρνουά, είχε ένα τραγικό δυστύχημα.

Ο πατέρας του σκοτώθηκε ακαριαία και το παιδί τραυματίστηκε βαριά. Επί 13 ολόκληρα χρόνια ο Παντελής κρατιόταν στη ζωή με μηχανική υποστήριξη σε ένα «άγρυπνο» κώμα.

Ο ΠΑΟΚ αποχαιρέτησε τον Παντελή με την παρακάτω ανακοίνωση: «Ο Παντελής Κυριακίδης πάλευε επί 13 χρόνια για ένα θαύμα, όντας καθηλωμένος σε άγρυπνο κώμα. Ήταν 24 Μαϊου του 2009 όταν επιστρέφοντας από ένα τουρνουά του PAOK Academy στην Αθήνα ενεπλάκη σε τροχαίο.

Ο μπαμπάς σκοτώθηκε, ο μικρός τραυματίστηκε βαριά. Έκτοτε μάχονταν για τη ζωή του, έχοντας πάντα στο πλευρό του την οικογένεια του και την οικογένειά του ΠΑΟΚ, που πάντα τον στήριζε. Ο δικός μας Παντελής θα κηδευτεί στο χωριό Μάνδαλο, στη Σκύδρα και θα αναπαύεται μαζί με τον πατέρα του. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Πηγή
www.reader.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button