Επικαιρότητα

Θεσσαλονίκη: Παραίτηση του διοικητή του νοσοκομείου «Γεννηματάς» μετά τον σάλο για υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης

Πριν από λίγες μέρες η υποδιευθύντρια φέρεται να βγήκε έξαλλη από το γραφείο του διοικητή και άρχισε να τον καταγγέλλει για σεξουαλική παρενόχληση

Την παραίτηση του διοικητή του νοσοκομείου “Γεννηματάς” της Θεσσαλονίκης, Γιώργου Κούτρα, φέρεται να ζήτησε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, έπειτα από καταγγελία που φέρεται να έφτασε στο γραφείο του από υποδιευθύντρια του νοσοκομείου και η οποία κατηγορεί το διοικητή για σεξουαλική παρενόχληση.

Το περιστατικό φέρεται να έγινε πριν από λίγες ημέρες και το πρωί της Παρασκευής 8 Οκτωβρίου ο διοικητής του “Γεννηματάς” υπέβαλε την παραίτησή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr,  διοικητής και υποδιευθύντρια στον τομέα του Διοικητικού φέρεται να είχαν οικογενειακές σχέσεις. Μάλιστα, η υποδιευθύντρια εργαζόταν στο παρελθόν στο νοσοκομείο “Άγιος Δημήτριος” της Θεσσαλονίκης και φέρεται να μετακινήθηκε στο “Γεννηματάς”  μετά από ενέργειες του διοικητή.

Πριν από λίγες μέρες η υποδιευθύντρια φέρεται να βγήκε έξαλλη από το γραφείο του διοικητή και άρχισε να τον καταγγέλλει για σεξουαλική παρενόχληση. Ο διοικητής του νοσοκομείου φέρεται να αρνείται τις κατηγορίες, ενώ το απόγευμα της Παρασκευής 8 Οκτωβρίου ο διοικητής του “Γεννηματάς” αναμένεται να κάνει δηλώσεις στα μέσα μαζικής ενημέρωσης για το συμβάν.

Πηγή
www.ethnos.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button