Επικαιρότητα

Η Ρεβέκα Γιαννοπούλου «σβήνει» δωρεάν τα σημάδια της μαστεκτομής!

O Οκτώβριος είναι ο μήνας αφιερωμένος στον καρκίνο του μαστού. Έτσι την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018, γιορτάζουμε τα σημάδια της νίκης! Στο CHAKANA TATTOO by Rebecca, μετατρέπουμε σημάδια πολέμου σε σύμβολα ειρήνης.

Η Ρεβέκα Γιαννοπούλου, ειδικός στο ιατρικό τατουάζ, προσφέρει τα μαγικά της χέρια και την εμπειρία της ΔΩΡΕΑΝ για να «σβήσει» τα σημάδια της μαστεκτομής…κι όχι μόνο. Έτσι η Ρεβέκα με τους συμμάχους της θα κάνει δωρεάν σε κυρίες που το έχουν ανάγκη, αναδόμηση θηλής ή κάλυψη ουλών με ένα τατουάζ…

“25 Οκτωβρίου, κάθε χρόνο, κάνω δωρεάν αναδόμηση θηλής στις γυναίκες που δεν έχουν πια θηλή μετά από μαστεκτομές. Όμως δεν είναι εκεί το θέμα μας. Στα χρήματα. Είναι στο να πείσουμε αυτές τις γυναίκες να ξανά μπούμε στον κόσμο της ομορφιάς. Να τις πείσουμε πάλι ότι είναι όμορφες και γυναικάρες.

Αυτό που γίνεται, είναι ότι οι γυναίκες αυτές, μιας και έχουν περάσει ένα με δύο χρόνια επεμβάσεων, και τρομακτικού σοκ μετά από τον ακρωτηριασμό τους, έχουν βαρεθεί να ασχολούνται με το στήθος τους, έχουν παραιτηθεί από την ομορφιά τους, και πλέον έχουν αποφασίσει ότι θα ζουν μισές, με ένα στήθος εμφανισιακά εκεί, αλλά ουσιαστικά χωρίς θηλή, άρα ανύπαρκτο, άρα δεν ειναι γυναίκες, άρα πολλές φορές τέλος και το σεξ.

Φαντάσου ότι κάνουμε δωρεάν αναδόμηση θηλής και τις περισσότερες φορές δεν έρχονται, γιατί το βλέπουν σαν άλλη μία επέμβαση. Εγώ δίνω μάχη για να περαστεί σαν μία κίνηση ομορφιάς.

Τελειώνουμε από τους γιατρούς, και περνάμε στον κόσμο της ομορφιάς. Άρα έρχονται πρώτα απ’ όλα για να περάσουν όμορφα, να γιορτάσουμε την νίκη τους, να μοιραστούν τις συμβουλές τους μεταξύ τους, και κυρίως να φύγουν πιο όμορφες από ποτέ! Πως αγοράζεις ένα καινούργιο φόρεμα για να αισθανθείς γυναικάρα το βράδυ που θα βγεις; Κάπως έτσι»! έχει πει σε συνέντευξή της παλαιότερα στο Tlife η Ρεβέκα!

Διαβάστε:  Συγκλονίζει η Μαρία Σφακιανάκη: «Ο Καρκίνος στο στήθος και τι πρέπει να γνωρίζουν οι γυναίκες»

Η Ρεβέκα όμως δε θα είναι μόνη της! Θα έχει στο πλευρό της τους εξής αξιόλογους συνεργάτες!

Γιώργος Δασκαλόπουλος

Καταξιωμένος καλλιτέχνης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, στη Γερμανία πιο συγκεκριμένα, σαρώνει τα βραβεία σε όλα τα tattoo conventions ανά τον κόσμο. Έχοντας λατρεία στη γυναίκα, ο Γιώργος υποστηρίζει τις νικήτριες του καρκίνου του μαστού, και θα είναι μαζί μας για να κάνει αναδόμηση θηλής και κάλυψη ούλων.

Έλενα Μιλάνου

Κοντά στη γυναίκα, τα τελευταία 28 χρόνια, δεν θα μπορούσε να λείπει από ένα τόσο σημαντικό γεγονός η Έλενα Μιλάνου και η ομάδα της. Σε συνεργασία με τη Ρεβέκκα Γιαννοπούλου, και χάρη στην υλοποίηση της Δήμητρας Στάμου, δημιουργήθηκαν στέκες-φράντζες για τις γυναίκες που περνάνε ή έχουν περάσει χημειοθεραπείες, και όχι μόνο!

Η καταπληκτική ιδέα αυτή μας ήρθε από τη Γαλλία, και βοηθάει τις γυναίκες που δεν έχουν ακόμη μαλλιά, να έχουν μία μοντέρνα, βολική και γρήγορη κόμμωση, αφήνοντας το κεφάλι να αναπνεύσει κάτω από μία δροσερή μαντήλα, έτσι ώστε η τρίχα να φυτρώσει πιο γρήγορα και πιο δυνατή.

Το Chakana tattoo θα χαρίσει 5 από αυτές, με την μαντήλα τους, και η Μάνια Λιβέρη θα είναι κοντά μας, από τις 11:00 εώς τις 18:00 για να κουρέψει τις στέκες-φράντζα, ανάλογα

Δήμηρα Στάμου

25 χρόνια τώρα, η Δήμητρα συνεργάζεται, μεταξύ άλλων, με την Λυρική Σκηνή, το Μέγαρο Μουσικής και μεγάλα ονόματα στο χώρο της ενδυματολογίας, σχεδιάζοντας, ράβοντας και ντύνοντας.

Αγαπά το ρούχο και τη γυναίκα. Ντύνει όσες την εμπιστεύονται, για να αποκτήσουν την εικόνα που πάντα ήθελαν να προβάλουν, δίνοντας τους στυλ και χαρά. Παράλληλα, με λεπτομέρεια, αγάπη και ταλέντο, υλοποιεί την στέκα-φράντζα, και βοηθάει τις γυναίκες που δεν έχουν ακόμη μαλλιά να ανακτήσουν την αυτοπεποίθηση τους, έχοντας μια μοντέρνα, βολική και γρήγορη κόμμωση, αφήνοντας το κεφάλι να αναπνεύσει κάτω από μια δροσερή μαντίλα, έτσι ώστε η τρίχα να φυτρώσει πιο γρήγορα και πιο δυνατή

Διαβάστε:  Καρκίνος μαστού: Φοβάμαι, ντρέπομαι, προσεύχομαι!

️Monique Bontron

Καλλιτέχνης στην ψυχή, εκτός από διακοσμήτρια καταστημάτων και σπιτιών, η κυρία Μποντρόν ενώνεται μαζί μας και κάνει δώρο τις πολύχρωμες μακριές μαντίλες, υπέροχες vintage καρφίτσες, για να σας ανανεώσουν και να σας ομορφύνουν όλες. Θα είναι μαζί μας όλη μέρα, για να δείξει στις γυναίκες που θα έρθουν να παραλάβουν την στέκα-φράντζα τους, πώς να δένουν έξυπνα κι όμορφα, τις μαντίλες στα μαλλιά τους για να ολοκληρωθεί η κόμμωσή τους.

Filomena Cennamo

Μία από τις ηρωϊδες μας… Η Φιλομένα νίκησε τον καρκίνο το 2011 ολιστικά. Για αυτήν ήταν δώρο θεού, όπως λέει, κι από τότε βοηθάει κι άλλες γυναίκες να δουν την ασθένεια ολιστικά ενώνοντας Σώμα-Ψυχή-Πνεύμα και να θεραπευτούν…

Θα είναι κοντά μας, από τις 11:00 εώς τις 20:00 να σας δείξει το δικό σας δρόμο. Εμείς δημιουργήσαμε την Α-σθένεια. Εμείς δημιουργούμε και την ίαση!

Πηγή
TLife
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button