Ζωή & Αναπηρία

Η Μελίνα Ασλανίδου και το παιδάκι με Σύνδρομο Down

Οι μέρες που διανύουμε είναι πραγματικά πολύ δύσκολες. Όλη η Ελλάδα αλλά και η Κύπρος παρακολουθεί τις εξελίξεις της φονικής πυρκαγιάς που στοίχισε τη ζωή σε 84 ανθρώπους, μέχρι στιγμής.

Επώνυμοι και απλοί πολίτες προσπαθούν να βοηθήσουν τις πυρόπληκτες περιοχές και τους ανθρώπους που ευτυχώς κατάφεραν να γλιτώσουν.

Σε αυτή την προσπάθεια συμμετέχει και η Μελίνα Ασλανίδου, η οποία δεν ακύρωσε την προγραμματισμένη συναυλία της στο Κηποθέατρο της Λεμεσού, αφού αποφάσισε ότι τα έσοδα θα διαθέτουν για τους κατοίκους της Αττικής που έχασαν τα σπίτια τους.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ και η ατμόσφαιρα ήταν πραγματικά μουδιασμένη. Μάλιστα, σε κάποια στιγμή η τραγουδίστρια προέτρεψε τους παρευρισκόμενους να κάνουν ενός λεπτού σιγή για τις ψυχές που χάθηκαν στην πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου.

Ευχάριστη νότα στην βαριά ατμόσφαιρα ήταν ένα κοριτσάκι με σύνδρομο Down, το οποίο θέλησε να απολαύσει από κοντά την αγαπημένη του τραγουδίστρια.

Το κοριτσάκι με τα μεγάλα της μάτια κοιτούσε συγκινημένη την τραγουδίστρια και η Μελίνα το κατάλαβε. Έτσι αποφάσισε να της δώσει ένα δώρο.

Κάλεσε το μωρό στο stage, ώστε να τραγουδήσουν μαζί. Το κοριτσάκι χωρίς δεύτερη σκέψη πλησίασε και τότε η Ασλανίδου την ρώτησε: «Είσαι εσύ το τέλος μου κι η αρχή»…

Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button