Άρθρογραφία

Η Μαρία έδωσε τη Μάχη της και θέλει κάτι να μας πει…

Η θεληση σου είναι η δύναμη σου απέναντι στο Καρκίνο

Είναι ένας σκληρός , επιθετικός και ανθεκτικός αντίπαλος ο καρκίνος, που όμως πρέπει να σεβαστείς την ύπαρξη του και να αναμετρηθείς μαζί του .

Δεν ξέρεις αν θα νικήσεις ή θα νικηθείς ένα μόνο ξέρεις ότι πρέπει να αγωνιστείς και να πολεμήσεις για να μπορέσεις να φτάσεις σε ένα αίσιο τέλος που θα σου δώσει μια νέα ευκαιρία ζωής!

Εχεις να δώσεις πολλές μαχες ,κάθε μάχη έχει την αξία της ,οδηγώντας σε βήμα βήμα προ το καλυτερο .

Ειναι μια μάχη με απανωτά χτυπήματα ,πόνο στεναχώρια,που άλλοτε σε λυγαει και σε φτάνεις στο έσχατο σημείο κατάπτωσης και άλλοτε σφίγγεις τα δόντια επιστρατεύοντας κουράγιο υπομονή και επιμονη και συνεχίζεις να αγωνίζεσαι.Ο αγώνας δίνεται καθημερινά με χίλιους τρόπους και έχοντας φυσικούς συμμάχους που παλεύουν μαζί σου για να μπορέσουν να σε βοηθήσουν!

Όσο και αν αναρωτιέσαι πως γίνεται να δίνεις τέτοιες μαχες εκεί κατανοείς ότι μπορείς να δώσεις πολύ περισσότερες και αντέχεις να δώσεις όσες το σώμα σου και η ψυχή σου μπορουν να βγάλουν μέσα από την δύναμη της θέλησης να παλέψεις για τη ζωή,
για όλα όσα αγαπάς!!!

Το μικρό αυτό κειμενάκι είναι αφιερωμενο σε ολους οσους αγωνίζονται στο κρεβάτι του πόνου από ένα πρώην αγωνιστη που ποτέ δεν ξεχνά ποσό δύσκολο είναι να αναμετριέται με ένα τέτοιο αντίπαλο.

Μαρία Ρήγα 

Από
alithinesgynaikes.gr
Πηγή
http://wincancer.gr/
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button