Επικαιρότητα

Η ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ «υιοθετεί» το αγοράκι της αδικοχαμένης Κωνσταντίνας

Mε μία κίνηση ανθρωπιάς, που όμοιά της δεν έχει αποτυπωθεί στην τοπική κοινωνία τα τελευταία χρόνια, η ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ, δείχνοντας κοινωνική ευαισθησία αποφάσισε να αναλάβει την οικονομική στήριξη της οικογένειας Τσάπα από τη Μακρινίτσα Πηλίου, που ξεκληρίστηκε ύστερα από το διπλό φονικό της προηγούμενης Δευτέρας, όπου ο 31χρονος μακελάρης, σκότωσε την 28χρονη κόρη και τον 30χρονο γιο του Απόστολου και της Σούλας Τσάπα.

Στο πλαίσιο αυτό «υιοθετεί» το μικρό αγοράκι που έμεινε ορφανό και σκοπεύει να καταβάλει άμεσα το ποσό 10.000 ευρώ ως οικονομική ενίσχυση, προκειμένου να σταθεί στα πόδια της η οικογένεια. Παράλληλα κινούνται οι διαδικασίες ώστε κάθε μήνα να καταβάλλεται από την ΑΓΕΤ το ποσό των 500 ευρώ για τις ανάγκες του παιδιού, μέχρι να γίνει 18 χρονών.

Η απόφαση του Ομίλου της ΑΓΕΤ Ηρακλής χαιρέτησε πριν από λίγο το σωματείο εργαζομένων στο εργοστάσιο του Βόλου.

Σ’ ανάρτηση που έκανε η Ένωση Προσωπικού Τσιμέντων επισημαίνεται: «Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι και συγκινημένοι για την τόσο σημαντική απόφαση της διοίκησης της ΑΓΕΤ να υιοθετήσει το παιδάκι στη Μακρυνίτσα. Αυτός είναι ο  κοινωνικός χαρακτήρας της ΑΓΕΤ Ηρακλής που βρίσκεται πάντα δίπλα στην τοπική κοινωνία και τις ανάγκες της. Και εμείς δικαίως υπερηφανευόμαστε που εργαζόμαστε εκεί!».

Πηγή
www.taxydromos.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button