Επικαιρότητα

Ηράκλειο: Μάζεψαν 5 τόνους καπάκια για να αγοράσουν αμαξίδια

Σε μια προσπάθεια να συγκεντρώσουν χρήματα για να αγοράσουν αμαξίδια και να τα δώσουν σε συνανθρώπους τους, που τα έχουν ανάγκη, μια εθελοντική ομάδα στη Κρήτη μάζεψε 5 τόνους καπάκια!

Η ομάδα «Το Καπάκι Να Κρατάς» από το Ρέθυμνο, μάζεψε συνολικά 5 τόνους από καπάκια μπουκαλιών και αφού τα φόρτωσε σε ένα φορτηγό, τα μετέφερε στο εργοστάσιο του κ. Λεμπιδάκη «ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε», που εδρεύει στην βιομηχανική περιοχή του Ηρακλείου.

Η συγκεκριμένη ομάδα δράσης έχει καταφέρει ως τώρα να μαζέψει 30 τόνους από καπάκια, στο διάστημα που λειτουργεί, έχοντας αγοράσει 9 αμαξίδια, 2 ορθοστάτες και 3 ζευγάρια νάρθηκες. Τα μέλη του συλλόγου κάνουν έκκληση μάλιστα στους πολίτες, τόσο να συλλέγουν καπάκια, όσο και να προσφέρουν αμαξίδια ή άλλα βοηθήματα, σε περίπτωση που πλέον δεν τα χρειάζονται.

«Καλούμε κάθε οικογένεια που έχει στην κατοχή της είτε αμαξίδια είτε βοηθήματα που δεν τα χρειάζεται πια να επικοινωνήσει μαζί μας ώστε να βοηθήσουμε όλοι μαζί όσα περισσότερα άτομα έχουν την ανάγκη μας. Επίσης καλούμε και κάθε άτομο που θέλει να προσφέρει στην προσπάθεια μας να ενταχθεί στην ομάδα μας, να συμβάλλει στην δράση μας και να γνωρίσει την αξία του εθελοντισμού καθώς και την ηθική ικανοποίηση αλλά και την πληθώρα συναισθημάτων που προσφέρει ο εθελοντισμός», ανέφεραν χαρακτηριστικά.

Διαδραστικός χάρτης Σημείων Συλλογής Καπακιών από ΟΛΗ την Ελλάδα

Πηγή
www.iefimerida.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button