Επικαιρότητα

Ηγουμενίτσα: Αυτός είναι ο 64χρονος προπονητής ποδοσφαίρου που ασέλγησε σε 2 αγόρια

Δόθηκαν στη δημοσιότητα, έπειτα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσπρωτίας, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του παιδόφιλου 64χρονου προπονητή ποδοσφαίρου, που συνελήφθη την 07-05-2019 στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηγουμενίτσας, κατόπιν εντάλματος σύλληψης.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για (α) κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει τα δεκατέσσερα (14) έτη από ενήλικο δράστη, στον οποίο τους έχουν εμπιστευθεί για να τους επιβλέπει ή να τους φυλάσσει, έστω και προσωρινά, με την επιβαρυντική περίσταση της τέλεσης από γυμναστή ανηλίκων, κατ΄ εξακολούθηση και κατά συρροή, (β) αποπλάνηση ανηλίκων, που δεν έχουν συμπληρώσει τα δώδεκα (12) και τα δεκατέσσερα (14) έτη, κατ΄ εξακολούθηση και κατά συρροή και (γ) παραγωγή και κατοχή, μέσω πληροφοριακών συστημάτων, υλικού παιδικής πορνογραφίας, με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει το δέκατο πέμπτο (15) έτος της ηλικίας του, από πρόσωπο που φέρει την ιδιότητα γυμναστή ανηλίκου, κατ΄ εξακολούθηση και κατά συνήθεια.

ΓΚΙΚΑ ΜΙΧΑΗΛ του ΚΥΡΙΑΚΟΥ και της ΜΑΡΙΑΣ, γεν. 01-01-1955 στην Ηγουμενίτσα.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, προκειμένου να αποτραπεί η διάπραξη άλλων εγκληματικών ενεργειών από τον ανωτέρω καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 26650 -29637, 26650-29640 και 26650-25117, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηγουμενίτσας, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

Το χρονικό της υπόθεσης

Οι καταγγελίες των γονέων των ανήλικων αγοριών που φέρονται να έπεσαν θύματα του παιδόφιλου παράγοντα, είχαν γίνει τον περασμένο Οκτώβριο στις αστυνομικές και δικαστικές αρχές της περιοχής.  Ωστόσο, είχε αφεθεί ελεύθερος ώσπου να ολοκληρωθεί η έρευνα των αστυνομικών που κράτησε επτά ολόκληρους μήνες. Με εντολή του εισαγγελέα, ο 63χρονος αθλητικός παράγων συνελήφθη. Μετά την απολογία του, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος ώσπου να εκδικαστεί η υπόθεση και προφυλακίστηκε.

Πηγή
www.infokids.gr
Αντιστοιχισμένο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button